ANASAYFA arrow right Spor

Oğuzeli Hem Spor, yeni sezona hazır

YAYINLAMA: 11 Ekim 2022 / 15.34
GÜNCELLEME: 11 Ekim 2022 / 15.34
Türkiye Hentbol Federasyonu 2022-2023 Sezonunda Kadınlar 1. Lig A Grubunda mücadele edecek olan Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübünün rakipleri belli oldu.

Gaziantep'in ilk ve tek hentbol temsilcisinin rakipleri;

1-Samsun Gençlik Spor Kulübü

2-Kırşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü

3-Artvin 7 Mart Spor Kulübü

4-Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü

5-Kastamonu Dinamik Spor Kulübü

6-Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübü

7-Rize Olimpik Pazar Spor Kulübü

8-Sivas Belediye Spor Kulübü

9-Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü

Deplasmanlı ve çift devreli lig şeklinde hem evinde, hem deplasmanda mücadele edecektir.

15 Ekim Cumartesi başlayacak maçlarda  Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü İlk maçını Yozgat temsilcisi Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Spor ile deplasmanda yapacaktır.

Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Antrenörü Mikail Şahin yönetiminde hazırlanan ve eksilen oyuncular yerine yeni transferler yaparak ve yeni sezona güzel başlangıçlar yapmak için hazırlıklarına devam ediyorlar.

Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Kadınlar 1. Lig A grubunda mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü ligin güçlü ekipleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yapılan Oğuzeli Kapalı Spor Salonunda maçlar için parkeye çıkacak.

Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Antrenörü Mikail Şahin yaptığı açıklamada "Geçen sezon mütevazi bir kadroyla yaptığımız başarılı maçlar ile ligi tamamlayarak bu ekonomik şartlarda ligde kalıcı olduğumuzu ispatladık. Bu tamamen ekibimizin, yönetimimizin başarısıdır. Ancak yeni sezonda yeni çıkan ve Süper Ligden gelen iddialı ekipler ile ligin kalitesi geçen sezona göre daha fazla olacaktır. Kulübümüzün bütçe ve sponsor destekleri ile bu zorlu maratondan başarılı şekilde ayrılacağımıza inanıyorum, çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Eyüp Çakmak ise "Hentbol takımımız Oğuzeli HEM Spor Türkiye'de takım sporlarında kendi kategorisinde ilk ve tek takımdır. Kurumumuzda ve ilçemizde bir sinerji oluşturduğunu, takımımızı Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri, eğitmenleri ve kursiyerleri ile destekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *