ANASAYFA arrow right Spor

Oğuzeli Hem Spor, Rize’de zorlu mücadeleyi kazandı

Oğuzeli Hem Spor, Rize’de zorlu mücadeleyi kazandı
YAYINLAMA: 28 Kasım 2021 / 19.16
GÜNCELLEME: 28 Kasım 2021 / 19.16
Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig maçında mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor Antrenörü Mikail Şahin ve Özkan Özer yönetiminde Rize'de ligin güçlü takımı Olimpik Pazar Spor Kulübü ile yaptığı mücadeleyi 27-21 lik skorla yenerek mutlu döndü.

Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Kadınlar 1. Ligde mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor Kulübü ligin 8. haftasında Rize'de Mehmet Akif Pirim Spor Salonu'nda Olimpik Pazar Spor Kulübü ile bugün yaptığı maçın ilk yarısında heyecanlı ve mücadeleyle geçen karşılaşmada Oğuzeli Hem Spor 12 - 7 ile önde kapadı.

İkinci devrede takımların nefes nefese mücadelesi ve Oğuzeli Halk Eğitimi Spor'un tecrübeli oyuncuları ile fark açmaya devam ettiler. Oyuncularından Seray Erbil(10), Ayşe Aksar(6), Tuğçe Avcı(4),  İlknur Aydaş(3), Almira Vezir(2), Zelal Karataş(1) ve Zişan Kuş(1)' in attığı goller ve diğer oyuncuların çabalarıyla 27-21' lik skorla galip ayrıldı.

Oğuzeli Halk Eğitimi Spor'a bu güzel galibiyetten dolayı başta Antrenör Mikail Şahin ve Özkan Özer ile tüm oyunculara teşekkür ederiz.

Oğuzeli Halk Eğitimi Spor gelecek hafta 04 Aralık Cumartesi günü saat : 13.30'da Oğuzeli Kapalı Spor Salonu'nda Artvin takımı Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile mücadele edecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *