ANASAYFA arrow right Spor

Oğuzeli Hem Spor, Bolu’da zorlu mücadeleyi kazandı

Oğuzeli Hem Spor, Bolu’da zorlu mücadeleyi kazandı
YAYINLAMA: 01 Mart 2021 / 15.14
GÜNCELLEME: 01 Mart 2021 / 15.14
Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig maçında mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor antrenörü Mikail Şahin yönetiminde BOLU'da  ligin güçlü takımı Bolu Belediyesi Spor ile yaptığı mücadeleyi 40-31 lik skorla yenerek BOLU  ekibini yenerek, mutlu döndü.

Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Kadınlar 1. Ligde mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor Kulübü ligin 19. haftasında Bolu'da Karaçayır Spor Salonu'nda Bolu Belediyesi Sporla bugün yaptığı maçın ilk yarısında heyecanlı ve mücadeleyle geçen karşılaşmada Oğuzeli Hem Spor 18 - 15 ile önde kapadı.

İkinci devrede takımların nefes nefese mücadelesi ve Oğuzeli Halk Eğitimi Spor'un tecrübeli oyuncuları ile fark açmaya devam ettiler. Oyuncularından Seray Erbil, Tülay Kibaroğlu, İlknur Aydaş, Sümeyye Çolak, Ezgi Doğan, Tuğçe Avcı'nın attığı goller ve diğer oyuncuların çabalarıyla 40-31' lik skorla galip ayrıldı.

Oğuzeli Halk Eğitimi Spor'a bu güzel galibiyetten dolayı başta Antrenör Mikail Şahin ve tüm oyunculara teşekkür ederiz.

Oğuzeli Halk Eğitimi Spor gelecek hafta 07 Mart Pazar günü saat : 13.00'da Gazikent Spor Salonu'nda Yozgat takımı Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Spor ile mücadele edecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *