ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Öğretime başlayacak polis okulu çalışmaları devam ediyor

Öğretime başlayacak polis okulu çalışmaları devam ediyor
YAYINLAMA: 13 Haziran 2021 / 17.25
GÜNCELLEME: 13 Haziran 2021 / 17.25

Polis okuluna 25 personel alınacak. Şehrimizde 1983 yılı içinde öğretime açılacak olan Polis okuluyla ilgili hazırlık çalışmaları aralıksız olarak davam ediyor. Toplum polisi binası olarak yaptırılan yerin bölümler halinde sınıflara ayrılması ve bir an önce öğretime hazırlanması için inşaat çalışmaları sürdürülüyor.

İlgililer tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre polis okuluna imtihana 25 personel alınacak. Personellerden 10’u 12. derece üzerinden 15'i de 13’cü derece üzerinden aylık alacak. Alınacak aşçı, marangoz, kaynakçı, elektrikçi, su tesisatçısı ve kalorifer işçisinin polis okulu müdürlüğüne başvurması gerekiyor. Başvurular 1 Kasım’a kadar kabul edilecek, yardımcı hizmetlerde çalışacak personelin imtihanları ise 5 Kasım’da yapılacak.

Yardımcı personel olarak çalışmak üzere başvuracak olanların 30 yaşından küçük, askerliklerini yapmış olmaları gerekiyor. Müracaatlarında en az ilkokul diplomaları, tasdikli nüfus cüzdan sureti, askerlik belgesi ve iki adet fotoğrafı birlikte iletmeleri isteniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *