ANASAYFA arrow right Eğitim

“Öğrencilerin seviyelerini görmeleri anlamında önemli”

“Öğrencilerin seviyelerini görmeleri anlamında önemli”
YAYINLAMA: 28 Mayıs 2021 / 21.00
GÜNCELLEME: 28 Mayıs 2021 / 21.39
Eğitime önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı seviyesini artırmak için deneme sınavları yapıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ile birlikte Şehit Mehmet Samet Kaymakçı İmam Hatip Ortaokulu’nda deneme sınavına giren öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi.

Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, deneme sınavlarının öğrencilerin seviyelerini görmeleri anlamında önemli olduğunu belirterek, “Bu sınav emeklerinizin hangi aşamada olduğunu görmeniz için önemli bir deneyim. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması anlamında Şahinbey Belediyemiz önemli çalışmalara imza atıyor. Bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eğitimde hangi durumda olduğunu görmesi çok önemli. Türkiye’de öğrencinin en fazla olduğu ilçeyiz. Her alanda ilçemizin en önde olmasını istiyoruz. Öğrencilerimize derslerinde başarılar dilerim” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirterek “Gerçek LGS sınavı öncesi öğrencilerimize deneme sınavı imkanı sunarak onları gerçek sınava hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin başarılı olabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Başarıyı teşvik etmek amacıyla ortaokul ve lisede üst üste 6 takdir alan öğrencimize bisiklet hediye ediyoruz. Öğrencilerimiz başarılı olacak biz onları destekleyerek imkanlar sunacağız. Öğrencilerimize tüm sınavlarda başarılar dilerim ” dedi.

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç öğrencilerin deneme sınavlarıyla gerçek sınava hazırlandığını belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ilimizin en şanslı öğrencileri. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu 6 kitaptan oluşan soru bankası hediye etti. Bu üçüncü deneme sınavımız. Pandemiden dolayı deneme sınavı sayımız düştü ancak sınavlara Şahinbey Belediyemizin de desteği ile öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Verdiği desteklerden dolayı Şahinbey İlçe Kaymakamımız Tahir Şahin’e ve Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
Ankara Tabip Odası'nın tıp fakültelerinin azalan tercihlerine yönelik nedenlerin sıralandığı notta, "Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın olumsuz etkisiyle yaşanan sorunlar, sağ...
#Eğitim / 30 Ağustos 2022
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Türkiye’de tarımın AKP dönemindeki çöküşü tartışılırken ziraat fakültelerinin faaliyet raporları da tarım eğitimindeki sorunları gözler önüne serdi. Pek çok fakültenin ra...
#Eğitim / 29 Ağustos 2022
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni dersliğin hizmete açılacağı; yeni inşa edilen ve güçlendirilen 450 eğitim binasında 6...
#Eğitim / 28 Ağustos 2022
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
Elektronik YÖKDİL 14 Mayıs'ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki e-sınav uygulama binalarında gerçekleştirilecek.
#Eğitim / 06 Nisan 2022
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
MEB Açık Öğretim Liselerinde eğitimini tamamlayıp üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, 2. dönem AÖL sınav sonuçlarını açıkladı.
#Eğitim / 24 Mart 2022
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS için başvuru tarihini kaçıran adaylar, bugün ve yarın başvuru yapabilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için iki gün sürecek başvu...
#Eğitim / 16 Mart 2022
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *