ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Ocaktan taş taşıyan kamyon şoförü ile yükleyici ezilerek öldü

Ocaktan taş taşıyan kamyon şoförü ile yükleyici ezilerek öldü
YAYINLAMA: 31 Ekim 2022 / 16.31
GÜNCELLEME: 31 Ekim 2022 / 16.31
Çimento fabrikasına hammadde temin eden taş ocağı göçtü

Dün saat 09:30 sıralarında Çimento Fabrikası’na hammadde temin eden taş ocağında göçük meydana geldi. Taş ocağından taş almakta olan kamyon ile kamyona taş yükleyen loder göçen taşlar altında kaldı. Tonlarca taşın altında kalan kamyon ve loder parçalandı. Kamyon şoförü ile loder operatörü taşlar altında kalarak ezilmek suretiyle feci şekilde öldü. Göçük sonunda iki kişinin hayatını kaybetmesi olayına el koyan yetkililer, tahkikata başladı.

Dün sabah saat 09:30 sıralarında Gaziantep Çimento Fabrikası’na hammadde temin eden taş ocağında feci bir kaza meydana geldi. Bir kamyonun yüklenmesi esnasında meydana gelen göçük sonunda kamyon şoförü ile loder operatörü tonlarca taşın altında kalarak ezilmek suretiyle hayatlarını kaybetti.

Taş ocağının göçmesi sırasında kamyon ve yükleyici loder de parçalandı. İki kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili tahkikata başlandı. Taş ocağında gerekli önlemin alınıp alınmadığı üzerinde duruluyor. Taş ocağından taşlat bir müteahhit firma tarafından taşınıyor.

Bir mucize kabilinden taş ocağında çalışan beş, altı kadar işçiye bir şey olmadı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *