ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Nizip’te bir ilkokulun çatı katında silah ve mermi ele geçti

Nizip’te bir ilkokulun çatı katında silah ve mermi ele geçti
YAYINLAMA: 26 Temmuz 2022 / 14.10
GÜNCELLEME: 26 Temmuz 2022 / 14.10
Okul müdürü gözaltına alınarak tahkikata başlandı. Bir ihbarı değerlendiren Sıkıyönetim Komutanlığı ekipleri Nizip ilçesindeki Atatürk ilkokulunda ve okul müdürünün evinde araştırma yaptı. Arama sonunda okul müdürünün evinde bir şey bulunamadı. Atatürk ilkokulunun çatı katında ise bol miktarda silah ve mermi ele geçi. Okul müdürü gözaltına alındı.

Nizip Atatürk İlkokulu müdürlü Mevlüt Kara'nın silah sakladığı, cephane bulundurduğu güvenlik kuvvetlerine ihbar edildi. İhbarı değerlendiren Sıkıyönetim Komutanlığı ekipleri Milli Eğitim müdürlü Mustafa Uçkan’la birlikte Nizip’e giderek okul müdürü Mevlüt Kara’nın evinde arama yaptı, bir şey bulamadı. Ekip daha sonra Atatürk ilkokulunda aramaya devam etti. Okulun çatı katındaki aramada bir adet parabellum tabanca, bir adet kılıflı kama, Star marka 7.65 çaplı tabanca ile tabancalara alt 4 adet şarjör, bir adet kılıflı kama silaha ait 81 adet mermi ve suç teşkil edecek birçok eşya ele geçti.

Atatürk İlkokulu Müdürü Mevlüt Kara gözaltına alındı. Silah ve mermilerin nereden temin edildiği, okula nasıl saklandığı konusunda araştırmalara devam ediliyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *