ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ne yapmışlar da maaş artırıyorlar

Ne yapmışlar da maaş artırıyorlar
YAYINLAMA: 08 Mayıs 2020 / 13.49
GÜNCELLEME: 08 Mayıs 2020 / 13.49

Halkın ekmek derdine düştüğü bir ortamda, milletvekillerinin kıyak emeklilik maddesini jet hızıyla onaylaması her kesimden büyük tepki çekti. Rozetleriyle halkın arasına çıkamayan milletvekillerinin şimdi hangi yüzle vatandaşın karşısına geleceği merak ediliyor.

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Zihni Kepkep, toplumun tüm kesimleri büyük bir sıkıntı içerisindeyken, hükümet hiçbir icraat yapmazken, milletvekillerinin maaş artırımına gitmesini son derece yanlış bir davranış olarak nitelendirdi.

Kepkep, “Aslında asıl sorun maaş değil. Keşke gerekli icraatı yapsalardı da toplumu bu sıkıntılara sok-masalardı, aldıkları maaşın iki mislini alsalardı. Yani burada asıl sorun maaş değil, sorun bugün toplumun çektiği sıkıntılardır” dedi.

Milletvekillerinin halkın sıkıntılarının giderilmesi konusundan hiçbir şey yapmadığını belirten Kepkep, “Ülkede acımasız bir kriz yaşanırken maaş artırmak doğru değil. Toplumun geliri azalıyor, enflasyon artıyor, insanlar yaptığı işten para kazanamıyor, kısaca kimse halinden memnun değil. Esas sorun maaş miktarının artırılması değil, sorun mevcut iktidardı icraatından toplumun mutlu bir yaşama ulaşamaması. Öncelikle bu sorunun çözümlenmesi gerekli’ diye konuştu.

Kepkep, ülkede uzun yıllardan beri süre gelen iktidarların icraatlarının toplumu mutlu edemediğini belirterek, toplumu huzura erdirecek, yaşantısından memnun edecek, geçim sıkıntısından kurtaracak icraatlara ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *