ANASAYFA arrow right Yaşam

Müstakil bir aile bakanlığı kurulsun

Müstakil bir aile bakanlığı kurulsun
YAYINLAMA: 21 Ekim 2020 / 20.52
GÜNCELLEME: 21 Ekim 2020 / 20.58
Mil-Diyanetsen Gaziantep İl Başkanı Atıf Deniz, yaptığı açıklamada, “Mil-Diyanetsen’in ülke gündemine taşıdığı ‘Diyanet RTÜK’te olmalı’ ve RTÜK’te ‘Ahlak Denetim Kurulu’ oluşturulmalı teklifimiz acilen yasal düzenlemeler yapılarak hayata geçirilmeli” ifadelerini kullandı.

Deniz, “Yaşanan manevi tahribatı önlemek adına ve hedeflediğiniz ‘İnsan-ı kamil’ yetiştirme projeniz için, Mil-Diyanetsen olarak yaklaşık bir yıldır ARGE birimimizce üzerinde çalıştığımız tüm projelerimizle yanınızdayız. Aile Bakanlığı’nın Çalışma Bakanlığı’ndan ayrılarak müstakil bir bakanlık olması, aileye ve gençliğimize daha fazla önem verecek yeni bir aile bakanının olması artık elzem bir durum” şeklinde konuşma gerçekleştirdi.

Mil-Diyanetsen Gaziantep İl Başkanı Atıf Deniz, konuşmasını şu şekilde bitirdi: “Aile bakanlığı, Diyanet ve RTÜK bir araya gelmeli, aileyi, gençliği ve toplumu manevi tahribattan kurtarmak için ortak projeleri yürürlüğe koymalıdırlar. Bu hususlarda sorumlu bir STK olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi, kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.” Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *