ANASAYFA arrow right Güncel

Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin sorunları dinlendi

Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin sorunları dinlendi
YAYINLAMA: 01 Ağustos 2021 / 19.50
GÜNCELLEME: 01 Ağustos 2021 / 19.50
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, düzenledikleri mahalle toplantında mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Heyet, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi.

Tokdemir Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya; AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özatıcı, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, AK Parti Şehitkamil İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 19 mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz kırsal bölgede yürütülen çalışmaların önemine işaret ederek, “Biz AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’den ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’ndan her zaman razıyız. Köylerimizin herhangi bir sıkıntısı var, dediğimizde Allah razı olsun bizlere her zaman destek oldular. Köylerimizde; yolların asfaltlanması, kilitli parke taşının yapılması, arazi yollarının açılması, su sorunu gibi birçok konuda hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Şehitkamil Belediyemiz her zaman destek oldu. Eksik kalan sorunların giderilmesi konusunda da ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından heyet, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *