ANASAYFA arrow right Güncel

Muhtarlar, vatandaş ile devlet arasında köprüdür

Muhtarlar, vatandaş ile devlet arasında köprüdür
YAYINLAMA: 20 Ekim 2021 / 15.26
GÜNCELLEME: 20 Ekim 2021 / 15.26
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Başkan Fadıloğlu ile Kaymakam Kalaylı, tüm muhtarlara söz vererek muhtarların talep ve sorunlarını dinlediler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, 19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ nedeniyle ilçede görev yapan muhtarlarla Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde buluştular. Programa; Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ile Şehitkamil Yazı İşleri Müdürü Tahir Karacaoğlu da katıldı. Yapılan konuşmaların ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Muhtarlar, temsil ettikleri mahalle sakinlerinin taleplerini ve sorunlarını anlattılar. Başkan Fadıloğlu ile Kaymakam Kalaylı, taleplerin karşılanması ve sorunların çözümü adına çalışma başlatacaklarını söylediler.

Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, muhtarlarla büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını kaydederek, şunları söyledi: “Muhtarlarımız, her zaman vatandaşlarımızın yanında devleti temsil etmişlerdir. Devletimizin yanında da vatandaşımızı temsil etmişlerdir. Vatandaşlarımız ile devlet arasında her zaman köprü vazifesi görmüşlerdir. Amacımız; vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek, insanların hayat standartlarını yükseltebilmek ve işleri kolaylaştırmaktır. Bu amaç doğrultusunda herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *