ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Motosiklet operasyonu

Motosiklet operasyonu
YAYINLAMA: 29 Haziran 2022 / 14.08
GÜNCELLEME: 29 Haziran 2022 / 14.08
15 motosiklete el kondu, 23 motosiklet sürücüsüne ceza yazıldı…

Sabah’ın, “motosikletler ana arterlerde cirit atıyor” başlıklı yayını üzerine, trafik ekipleri dün ana artellerde hummalı bir çalışma yaptı. Kent merkezinde ana artellere girmesi yasak olan motosikletlerden 15’i trafikten men edildi, 23 motosiklet sürücüsüne ceza yazıldı.

Ana artellere giremeyecekler

Trafiğe çıkan çok sayıda bisikletin havası boşaltıldı. Bu arada kasksız motosiklet sürücülerine 32 milyon 100’er bin TL ceza yazıldı. Emniyet Müdürü Ali Kalkan, motosikletlerin ana artellere girmemesi kararının uygulanması için gereken her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

Polis yakın takibe aldı

Emniyet müdürlüğü Trafik Şube müdürlüğü tarafından dün Fevzi Çakmak, Atatürk Bulvarı, Ordu, Hürriyet, istasyon ve İnönü caddelerinde sıkı denetim uygulanarak, yasak olduğu halde güzergaha giren motosiklet ve bisiklet sürücüleri için işlem yapıldı. Çalışmalar sırasında 15 motosiklet trafikten men edilirken, haklarında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Bisikletlerin havası boşaltıldı

Bu arada evrak eksiği olan ve kas takmayan 23 motosiklet sürücüsüne 350 milyon TL civarında ceza yazılıp uyarıldı. Bu arada yasak olan ana arterlere giren trafiği aksatan bisikletlerin lastiğinin havası polis tarafından boşaltıldı. Trafik Şube müdürü Mesut Türktan, motosikletlerin ana artellere girmesini engellemek için gerekli çalışmaların süreceğini söyledi.

Kask takmayana ceza

Bu arada kasksız trafiğe çıkan motosiklet sürücülerine 32 milyon para cezası yazıldı. Trafik Şube Müdürü Mesut Türktan, motosiklet sürücülerinin kurallara uyarak ana arterlere girilmesi için uyardı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *