ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Misyonu olmayan parti yaşayamaz

Misyonu olmayan parti yaşayamaz
YAYINLAMA: 23 Haziran 2021 / 13.57
GÜNCELLEME: 23 Haziran 2021 / 13.57
Misyonu olmayan partilerin geleceğinin olmadığını, böyle partilerin ancak bir seçimlik parti olacağını iddia eden eski Ulaştırma Bakanı ve ANAP Antalya 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arif Denizolgun, AK Parti’nin çok şişirildiğini belirtirken, Türkiye’yi taşımasının da mümkün olmadığını kaydetti. Denizolgun, ANAP’ın 1983 ruhuna döndüğünü belirterek sandıkta güçlü şekilde çıkacaklarını vurguladı.

Partisi’nin Diyarbakır’da düzenlediği miting dönüşü Arif Denizolgun Gaziantep’e uğrayıp teşkilatlan ziyaret ettikten sonra seçim bölgesi Antalya’ya geçen eski Ulaştırma Bakanı ve ANAP Antalya l. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arif Denizolgun seçim ve siyasi gelişmelerle ilgili Sabah’ın sorularını yanıtladı.

Bazı anketlere göre birinci parti olarak gösterilen AK Parti’nin oy oranının tamamen şişirme, gerçeklerden uzak olduğunu açıklayan Denizolgun, “AK Parti bir seçimlik partidir. Tepki oylarını alabilir, ancak gelecek vadetmeyen, misyonu olmayan, kadrosu olmayan, programı olmayan bir parti. Hatta bir seçimlik bir parti olup dağıldığında içerisinde 3-4 parti çıkabilecek konumda. Çünkü başı, kıçı belli olmayan parti. AK Parti mevcut yapısı ile Türkiye’yi yönetecek kadroya sahip değil. Bu nedenle de Türkiye’yi taşıması mümkün değil. Muhafazakar kesim Tayyip’e zaten güvenmiyor. Oy da vermez” dedi.

AK Parti seçime girip boyunun ölçüsünü görmesi gerektiğini ifade eden Denizolgun, Erdoğan’ın masum rolünü oynayarak seçmeni yanıltma çabası içerisinde olduğunu, seçmenin iyi niyetlerini istismar ederek duygu sömürüsü yaptığını kaydetti.

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a muhafazakar kesimin güvenmediğini de hatırlatan ANAP Antalya l. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arif Denizolgun, Türkiye’de halen kararsız seçmenlerin sayısının çok fazla olduğunu bunun da seçime yakın rengini belirteceğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “3 Kasım’a kadar seçmen yön değiştirecektir. Seçmen bu sefer mantığıyla hareket edip programı, projesi, deneyimli kadroları olan partileri tercih edecektir. Bu özellikler de ANAP’ta mevcut. Seçmen tepkisini bu sefer daha akıllı şekilde gösterecektir. Çünkü oy verdikten sonra pişman olmak istemiyor. Misyonu, programı ve aksiyonu olmayan partilerin yaşaması zaten imkansız.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *