ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Mimar ve Mühendisler Odası, HüseyinGöğüş’ün tartaklanması olayını kınadı

Mimar ve Mühendisler Odası, HüseyinGöğüş’ün tartaklanması olayını kınadı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Öte yandan TMMOB Gaziantep Mimarlar Odası ile İnşaat Mühendisleri Odası temsilcilikleri dün yaptıkları yazılı açıklamada, Belediye Meclisi üyesi Zeki Bozgeyik ile mühendis Hüseyin Göğüş’ün tartaklanması olayını kınadılar. Mimarlar odası temsilcisi
Öte yandan TMMOB Gaziantep Mimarlar Odası ile İnşaat Mühendisleri Odası temsilcilikleri dün yaptıkları yazılı açıklamada, Belediye Meclisi üyesi Zeki Bozgeyik ile mühendis Hüseyin Göğüş’ün tartaklanması olayını kınadılar.
Mimarlar odası temsilcisi Arif Kutlar ve İnşaat Mühendisleri Odası temsilcisi Ali Kuzulu imzasıyla yayınlanan yazılı açıklamada şöyle denildi:
‘’6 Mayıs 1977 günü’’ Kuşak yapılan bir binaya temsil verilmesi konusunda Belediye Meclisi üyelerinden Zeki Bozgeyik ile Odamız üyelerinden Belediye iskan Şefi Hüseyin Göğüş arasındaki konuşmanın giderek Zeki Bozgeyik’in üyemizi fiili tecavüz ve yaralamasıyla sonuçladığını öğrenmiş bulunmaktayız.
Üyemize yapılan bu çirkin hareketi ısrarla kınar ve belediyemizin bu olay karşısında gereken hassasiyeti göstermesini Gaziantep Mimar ve İnşaat Mühendisleri Odası olarak bekleriz.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *