ANASAYFA arrow right Spor

Milliler çiçeklerle karşılandı

Milliler çiçeklerle karşılandı
YAYINLAMA: 20 Haziran 2021 / 19.11
GÜNCELLEME: 20 Haziran 2021 / 19.11
İtalya’daki 17. CMAS Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Paletli Yüzme Genç Milli Takımı dün gece yurda döndü. Şampiyon milliler, TSSF yetkilileri, Bahçeşehir Belediyesi ve ailelerden oluşan kalabalık bir topluluk tarafından coşku ve tezahüratla karşılandı.

İtalya'nın Lignano Sabbiadoro kentinde 15 Haziran - 18 Haziran tarihlerinde düzenlenen, 22 ülkenin katıldığı 17. CMAS Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonası'nda başarılara imza atan TSSF Paletli Yüzme Genç Milli Takımı kafilesi, dün gece yurda dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

TSSF Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan, TSSF Genel Sekreteri Hakan Aktaç, TSFF Spor Koordinatörü İrfan Kara, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sinan Aydın ve sporcu ailelerinden oluşan karşılama heyeti, sporcuları çiçeklerle karşıladı. 2 dünya şampiyonluğu, 1 dünya ikinciliği ve 1 dünya üçüncülüğü kazanan ay-yıldızlı genç millilere, antrenörlerine ve teknik ekibe, yaşattıkları gurur ve mutluluk için teşekkür edilerek sevinçleri paylaşıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *