ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler yılbaşını şehrimizde geçirdi

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler yılbaşını şehrimizde geçirdi
YAYINLAMA: 13 Mart 2023 / 20.47
GÜNCELLEME: 13 Mart 2023 / 20.47
Bakan, ilçeleri ziyaret etti, İlk ve ortaokul öğretmenleriyle ayrı ayrı toplantılar yaptı

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler cumartesi günü öğleden sonra şehrimize geldi. Yılbaşını çocuklarıyla birlikte geçirdi. Pazar günü Nizip ilçesine gitti. Akkuyu, Kıraçgülü, Kumyarı, Sarıkoç, ve Dutlu köylerinde incelemelerde bulundu. Daha sonra ilçe merkezinde yeni yaptırılan ilkokulları gezdi.

Saat 15’de şehir merkezine dönen Bakan Dinçerler partilerin il merkezlerine nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler, dün de Vali Fikret Koçak’la birlikte Kilis ilçesinde incelemeler yaptı. Bakan Dinçerler Kilis dönüşünde vilayette vatandaşlarla görüştü.

Saat 13’de Belediye Tiyatro Salonunda ilkokul öğretmenleriyle bir toplantı yaparak sorunlarını tespit etti. Saat 15’de Oğuzeli ilçesine giden Bakan Dinçerler, ilçe merkezinde ve köy ilkokullarında incelemelerde bulundu.

Saat 16:30’da şehre dönen Dinçerler, şehir merkezinde ziyaretlerde bulundu. Saat 19’da Belediye Tiyatro Salonunda orta dereceli okul öğrencileriyle bir toplantı yaparak öğretmenlerle ilgili sorunlarını tespit etti.

Geceyi şehrimizde ailesinin yanında geçiren Bakan Dinçerler, sabahleyin Adana’ya kadar makam otomobiliyle gitti, oradan uçakla Ankara’ya geçti.

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler, Nizip ilçe merkezinde okul yaptıran Müslüm Tuncel, Dr. Mustafa Özyurt, eşi Dr. Nilüfer Özyurt ve Ali Kalkan’a tebrik ve teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *