ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Milletvekili adayı Ata Aksu iktidara talip olduklarını da vurguladı

Milletvekili adayı Ata Aksu iktidara talip olduklarını da vurguladı
YAYINLAMA: 18 Kasım 2022 / 14.58
GÜNCELLEME: 18 Kasım 2022 / 14.58
Anavatan Partisi Programı hakkında bir açıklama yapıldı

Anavatan Partisi Gaziantep milletvekili adaylarından A. Ata Aksu partisinin çalışmaları, programı hakkında görüşlerini bildiren bir açıklama yaptı. Huzur ve güven ortamı içinde büyük hizmetler verebileceklerini ve iktidara talip olduklarını söyleyen Aksu’nun açıklaması şöyle: “Sayın basın mensupları: Anavatan Partisi olarak devletimizin ve milletimizin meselelerini iyi bilen bir kadroya sahibiz. Bu meseleleri devletin çeşitli kademelerinde çözerek gelen kadromuz, siyasi kadro meydana getirmiştir. Daha önce politikaya girmekten çekinen genç ve yetenekli beyinler partimizde toplanmaya başlamıştır.

Şimdi Aziz milletimizden iktidar yolunun açılmasını istiyor ve ahenkli bir şekilde Türkiye’nin en büyük siyasi partisi olarak iktidar görevini istiyoruz.

Felsefemizin temelinde: vatandaşımıza, teşebbüs sahibine ve insana güven mevcuttur. Bu kademede itimat esas, şüphe istisnaidir.

Ülkemiz büyümeye mecburdur. Milletimiz iyi olan her şeye layıktır. Cenab-ı Hak memleketimize her nimeti nasip etmiştir. Türk mucizesi asla hayal değildir. İçte ve dışta bunca ihanete uğramış, engellenmiş ve oyalanmış bir milletin bu gün dimdik, hür ve ayakta kalabilmiş olması bu mucizenin en büyük müjdecisidir. 12 Eylül’ün getirdiği huzur ortamı heba edilmemesi gereken çok büyük bir fırsattır. Dünün acıları asla unutulmamalıdır.

Yeni dönem başlıyor. Anavatan Partisi olarak ileriye bakıyoruz. Aziz milletimizin 6 Kasım’da yüce sağduyusuyla en iyi hizmet kadrosunu seçeceğine, emaneti ehline teslim edeceğine ve milletimize en iyi şekilde hizmet vereceğimize inanıyorum. Saygılarımla”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *