ANASAYFA arrow right Spor

MHK Başkanı Lale Orta: Kadınları, afetzede kadınlar ve kız çocuklarına destek olmaya çağırıyorum

MHK Başkanı Lale Orta: Kadınları, afetzede kadınlar ve kız çocuklarına destek olmaya çağırıyorum
YAYINLAMA: 08 Mart 2023 / 18.42
GÜNCELLEME: 08 Mart 2023 / 18.42
Türkiye'nin ilk kadın Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınları, afetzede kadınlar ve kız çocukları başta olmak üzere tüm depremzedelere destek olmaya davet etti. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan paylaşımda, Lale Orta'nın mesajına yer verildi.

"Yaşadığımız büyük afet nedeniyle kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum." ifadesini kullanan Orta, depremin yaralarını sarmak için seferber olan devletin ve milletin büyük yardım seferberliğine Türk futbol ailesi olarak, omuz omuza verip katıldıklarını belirtti.

Lale Orta, mesajında şunları kaydetti: "Tüm futbol ailemizin 'Omuz Omuza' dayanışma ve yardımlaşma kampanyasına kadın hakemlerimiz, kadın futbolcularımız, antrenörlerimiz ve kadın taraftarlar da ciddi bir özveri ile destek verdiler, vermeye devam ediyorlar. Futbol ailemizin kadın hakemleri, futbolcuları, antrenörleri, taraftarları, yöneticileri başta olmak üzere ülkemizin ve dünyanın geçtiği her zor durumda en büyük fedakarlığı yapan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Türkiye'nin ilk kadın futbol antrenörü, FIFA kokartlı ilk kadın hakemi ve ilk kadın MHK Başkanı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm kadınları, afetzede kadınlarımız ve kız çocuklarımız başta olmak üzere tüm depremzedelerimize destek olmaya davet ediyorum."

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *