ANASAYFA arrow right Spor

Merakla beklenen dostluk maçında PSG, Riyadh All-Star'ı 5-4 yendi

YAYINLAMA: 20 Ocak 2023 / 14.14
GÜNCELLEME: 20 Ocak 2023 / 14.14
Ronaldo ve Messi, 2018'den bu yana ilk kez aynı maçta gol attı

Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'nin karşı karşıya geldiği maçta PSG, Riyadh All Star'ı 5-4 mağlup etti. Lionel Messi 1, Ronaldo ise 2 gol attı.

Portekizli yıldız Ronaldo ile Arjantinli süper yıldız Messi'nin karşı karşıya geldiği maçta Al Nassr ile Al Hilal karması Riyadh All Star, Fransız devi Paris Saint-Germain ile karşı karşıya geldi.

Riyadh All Star ile Paris Saint-Germain, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan King Fahd Uluslararası Stadyumu'nda karşılaştı.

Ronaldo ile Messi Aralık 2020'den sonra ilk kez karşı karşıya geldiği ve 'Son Dans' olarak nitelendirilen maçı PSG 5-2 kazandı.

Perdeyi Messi açtı

Tarihi maçın gol perdesini 3. dakikada Lionel Messi açtı. Karşı karşıya pozisyonda şık bir dokunuş yapan Arjantinli yıldız takımını öne geçirdi.Riyadh All Star, 33. dakikada penaltı kazandı. Hava topuna çıkan Navas'ın yumruğu Ronaldo'nun yüzüne isabet edince hakem penaltı noktasını işaret etti. Topun başına geçen Ronaldo skoru 1-1'e getirdi.PSG'de Bernat 39. dakikada doğrudan kırmızı kart gördü. PSG 43. dakikada Marquinhos'un golüyle 2-1 öne geçti. 45+3'te Neymar'ın penaltısını kaleci Al Owais kurtardı.Dakikalar 45+6'yı gösterirken Ronaldo bir kez daha sahneye çıkıp skoru 2-2'ye getirdi. İlk yarı bu sonuçla bitti.

PSG ikinci yarıya ağırlık koydu

Riyadh All Star'da ikinci yarının başında Talisca oyuna girdi. İkinci yarıda PSG daha etkiliydi. 53. dakikada Sergio Ramos'un golüyle skor 3-2'ye geldi. 56. dakikada Hyun Soo Jang'in kafa vuruşuyla skor yeniden eşitlendi.60. dakikada Mbappe'nin kullandığı penaltıda top ağlara gitti ve PSG bir kez daha öne geçti: 4-3 .

45+3'te Neymar penaltı kaçırdı. Talisca ikinci yarının başında oyun a girdi. Ronaldo 62. dakikada kenara geldi. 63. dakikada Mbappe, Neymar ve Messi kenara geldi.

İlk 11'ler

Riyadh All Star: Al Owais, Albulayhi, Hyun Soo Jang, Abdul Hamid, Al Ghanam, Martinez, Alkhaibari, Gustavo, Al Dawsari, Ronaldo, Marega

PSG: Navas, Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat, Fabian Ruiz, Soler, Sanches, Neymar, Messi, Mbappe

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *