ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Meclisin üzerinde başka bir güç olmamalı”

“Meclisin üzerinde başka bir güç olmamalı”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.42
DYP İl Genel Meclisi Üyesi Nurettin Zirek, MGK kararlarına gelen anlamda katılmadığını,
DYP İl Genel Meclisi Üyesi Nurettin Zirek, MGK kararlarına gelen anlamda katılmadığını, fakat uygun olanlarında yerine getirilmesi tarafları olduğunu söyledi.
Nisan ayı içerisinde bir hükümet krizinin olabileceğini ifade eden Zirek, meclisin üzerinde bir başka gücün olmasının da demokrasiye aykırı olduğunu, bu nedenle demokrasiler de gereken ne ise onun yapılmasının daha doğru olacağını da vurguladı.

Gelişmelere bakıldığında Nisan ayı içinde bir hükümet bunalımı yaşanabileceğini kaydeden Zirek şunları söyledi:
“Aslında Refahyol hükümetinin devamından yanayım. Fakat TP’nin dini siyasete alet etmesi, bazı kamu kurum ve kuruluşlara deneyimi olmayan insanların atanması, ordudan atılanların yerel yönetimlerde işe alınmalarını da tasvip etmiyorum. İşin ehline teslim etmek gerek. Bu gelişmeler herkes kadar bizleri de rahatsız ediyor. Yoksa bu hükümet uyum içinde devam eder”. Sürekli aydınlık Türkiye’den yana olduklarını ve siyaseti toplum için yaptıklarını kaydeden Zirek, mevcut il yönetiminin çalışmalarını yeterli bulmadığını, başarılı bürokratların tayinleri ile uğraşılmasını da doğru karşılamadığını sözlerine ekledi
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *