ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Masum insanlar katledildi”

“Masum insanlar katledildi”
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 15.51
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 15.51

ABD’ye yapılan bombalı saldırıya yönelik tepki ve kınalamalar sürüyor. Olayın canice ve insanlık dışı bir eylem olduğu ifade ediliyor. GSO Meclis Başkanı ve SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, ABD’ye yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti.

Konukoğlu, “Canice işlenmiş bir olay. Tüm dünya ülkeleri buna karşı. Dünya ülkeleri de bu saldırıyı kınıyor. biz de kınıyoruz. ABD bu saldırıyı gerçekleştirenleri en kısa zamanda bulup mutlaka cezalandıracaktır” dedi.

ABD’ye yapılan bu saldırının dünyada ne gibi değişiklikler yaratacağının şimdiden tespitinin çok zor olacağını ifade eden Konukoğlu, “ABD elbette bu olaydan sonra dünya ülkeleri ile ilişkilerini gözden geçirir. Terör olayını gerçekleştiren hangi ülke ise ona karşı sert tavır alacaktır ama diğer ülkelerle olan ilişkilerinde fazla bir değişiklik yapacağını sanmıyorum” dedi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, “Olayın kesinlikle tasvip edilir yanı yok. Masum insanlar katledildi. Hoş değil, insanlık ayıbı. Teröre karşı artık ülkelerin iş birliği yapması ve mücadele etmesi gerek. Terörün sağı solu olmaz. Saldırıyı gerçekleştiren kim olursa olsan kesinlikle insan olamaz ve olayı kınıyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *