ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Maliye Bakanlığından iki uzman geldi

Maliye Bakanlığından iki uzman geldi
YAYINLAMA: 26 Ekim 2021 / 15.13
GÜNCELLEME: 26 Ekim 2021 / 15.13
Uzmanlar bir ay şehrimizde kalarak beyanname dolduranlara yardımcı olacak. 1 Mart’ta başlayacak olan emlak vergisi beyannamelerinin verilmesinde vatandaşlara yardımcı olması için Maliye Bakanlığı tarafından iki yetkili uzman gönderiliyor.

Uzmanlardan gelirler kontrolörleri Rafet Güntaç hala şehrimizde beyannamelerin doldurulması ile ilgili toplantılar yapıyor, vatandaşlara yardımcı oluyor. Bugün gelecek olan Mehmet Aksoy da birlikte biraz şehrimizde Defterdarlıkta çalışarak vatandaşların beyannamelerini dondurmalarında karşılaşacakları zorlukların çözülmesine yardımcı olacak.

Maliye Başkanlığı gelir kontrolleri Rafet Güntaç ve Mehmet Aksoy, yarın Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda başlayacak olan seminerlerde gelir vergisi, kurumlar vergisi beyannamelerinin doldurulması ile ilgili soruları cevaplayacak. 28 Şubat akşamına kadar devam edecek olan seminer çalışmaları her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki kere yapılacak. Sabahleyin çalışmalara saat 8:00-8:30’da başlanacak 12’de sona edecek öğleden sonraki seans ise 14:00’te başlayacak saat 17:00’ye kadar sürecek. Bu toplantıları dileyen her vatandaş katılabilecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *