ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Mal sahibi olmadıkça bir çivi çakmak içimizden gelmiyor”

“Mal sahibi olmadıkça bir çivi çakmak içimizden gelmiyor”
YAYINLAMA: 17 Eylül 2021 / 14.11
GÜNCELLEME: 17 Eylül 2021 / 14.11
Tapularımız ne zaman verilecek?

Örnek sanayideki boş yerleri doldurmak için sanayi dallarına esneklik getiriliyor. Küçük Sanayi Sitesine (KÜSGET) boş duran 23 örnek sanayi yerlerine hangi sanayi dallarının yerleştirilmesi konusunda toplantı yapıldı.

KÜSGET Müdürü Ahmet Büyükhatipoğlu’nun çabaları ile yapılan toplantıya bakanlığı temsilen 9 Eylül Üniversitesi öğretim üyelerinden üç kişilik bir heyet katılmıştı.

9 Eylül Üniversitesinden gelen (İzmir Üniversitesi) endüstri mühendisliği bölümü balkanı Profesör Dr. Gündüz Balkan, Doçent Dr. Sedat Şarman ve uzman Erdinç Ülgen'den müteşekkil heyet de konu üzerinde daha önce tetkiklerini yapmışlardı.

'Küçük Sanayi Teşkilatı Müdürü Ahmet Büyükhatipoğlu toplantıyı açarken, sitenin Türkiye'de ilk kurulan sanayi sitesi olmasına rağmen henüz tamamlanmamış olduğunu, Gaziantep'ten sonraki bu işe başlayanların ikinci üçüncü bölümleri yaptıklarını üzüntü ile belirtti.

Büyükhatipoğlu, sitede 50 tane de örnek sanayi için yer ayrıldığını, bunun 27’sinin dağıtıldığını, 23 tanesinin de boş durduğunu söyledi Kalan bu yerler bir türlü verilemediği için harap olmaya yüz tuttuğunu acı bir dille tadı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *