ANASAYFA arrow right Teknoloji

‘Made in Turkey’ damgalı ilk Turkcell T40’lar banttan çıktı

‘Made in Turkey’ damgalı ilk Turkcell T40’lar banttan çıktı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.01
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.01
bir başarı hikâyesine imza atan Turkcell, Türkiye’de yerli akıllı telefon üretme hayalini gerçekleştiren ilk şirket oldu
T serisiyle büyük bir başarı hikâyesine imza atan Turkcell, Türkiye’de yerli akıllı telefon üretme hayalini gerçekleştiren ilk şirket oldu. Manisa’daki banttan çıkan Turkcell T40’lar Türkiye’nin ilk yerli üretim telefonları olarak tüketicilerle buluşacak
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz: “Turkcell T40 ile yerli üretimde attığımız bu adım, Türkiye’nin teknoloji tarihi adına bir dönüm noktası olacak”
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Türk mühendis ve tasarımcıları tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonu Turkcell T40’ın üretimini de Türkiye’ye taşıdı. Kısa sürede büyük ilgi gören ve yaklaşık 100 bin satılan Turkcell T40’ın yerli üretimi yurtdışına paralel olarak Vestel’in Manisa’daki tesislerinde başladı.
Yerli üretime özel milli renkler

Daha önce siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulan T40’ların Türkiye’deki üretiminde kırmızı ve beyaz tercih edildi. Manisa’daki banttan çıkan “Made in Turkey” damgalı Türkiye’nin ilk yerli üretim akıllı telefonu Turkcell T40’lar ocak başında satışa sunulacak.





Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *