ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Liseler yarışıyor

Liseler yarışıyor
YAYINLAMA: 10 Haziran 2022 / 14.13
GÜNCELLEME: 10 Haziran 2022 / 14.13
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayı ile liselerarası bilgi yarışması düzenleniyor. 27 okulun yer aldığı yarışmada öğrencilere çeşitli derslerden toplam 20 soru soruluyor.

Toplam 27 okulun katıldığı yarışmanın ilk gününde Özel Erdem Koleji ile Abdulkadir Konukoğlu Lisesi karşı karşıya geldi. Okulları adına yarışan öğrencileri destekleme işi, öğrencilere düştü.

Yükseliş Dershanesi sponsorluğunda Gaziantep Sanayi Odası meclis salonunda yapılan Liselerarası bilgi yarışması kıran kırana başladı. Yarışmaya 27 okul katılırken, kıyasıya süren mücadelenin ilk gününde Özel Erdem Koleji ile Abdulkadir Konukoğlu Lisesi yarıştı.

Sanat, edebiyat, genel kültür, matematik ve sözel gibi çeşitli derslerden toplam 20 sorunun sorulduğunu yarışmada amaçlarının rekabetten çok öğrencinin derslerindeki başarısını görmek olduğunu kaydeden yetkililer, “Hem öğrencilere yarışma heyecanı tattırıyor hem de kültür hizmeti sunuyoruz” diye açıklamada bulundu. Öte yandan, 28 Mart-8 Haziran tarihleri arasında yapılacağı belirtilen liseler arası bilgi yarışması kapsamında yarın Yavuz Sultan Selim Lisesi ile Haksal Lisesi yarışacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *