ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Lions’a Küçükcan başkanlık edecek 

Lions’a Küçükcan başkanlık edecek 
YAYINLAMA: 28 Aralık 2020 / 13.11
GÜNCELLEME: 28 Aralık 2020 / 13.11
Türk Lions’unun Ankara, Kuzey Karadeniz, Güney ve Güneydoğu Kulüplerinin 1 Temmuz 2002 ile 30 Haziran 2003 dönemi yönetmenliğine Gaziantep Lions Kulübü Kurucu Başkanı Ln. Kemal Küçükcan seçildi.

Grand Otel’de 250 delegenin katılımıyla yapılan seçimle başkan seçilen Küçükcan, Lions kurulduğundan bu yana, dünyanın farklı ülkelerinde oluşmasının nedeninin, kendine özgü tek sesliliği ve emsalsiz kurumsal yapısı olduğunu ifade etti.

Küçükcan, “Yönetim çevremizin geleceğini teminat altına almak ve gelişmesini sürekli kılmak için, kulüplerimizden başlayarak olabildiğince her kademede kurumsallaşmayı başarmalı ve gelişmeyi sistem sayesinde sağlamalıyız. En üst yürütme organımız olan kabinemiz yılda en az 4 kez toplanacaktır.

LEO’nun “Liderlik, deneyim, olanak yaratmak” olduğunun bilinciyle hareket edilerek Lions kulüpleri ile iyi ilişkiler içerisinde ortak çalışmalara özendirilecektir. Tüm dünyada olduğu gibi yönetim çevremizde de üye kayıpları önemli bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Nedenleri tespit edilerek mevcut üye sayısının korunması ve yeni üye kazandırabilmesi için dürüst, çalışkan, başarılı ve karşılıksız hizmet etme duyguları gelişmiş insanlarla sayımızı artırmalıyız” diye konuştu.

Lions’un felsefesinin gönüllü ve karşılıksız hizmet olduğunu vurgulayan Küçükcan, kulüplerin bünyesinde, değişik meslek gruplarında çalışan, konusunda uzmanlaşmış çok sayıda üyenin bulunduğunu kaydetti. Küçükcan, “Ağırlıklı olarak fikirsel projeler üreterek, bunları ilgili birimlere aktarmamız ve takipçisi olmamız, hizmetten faydalanan kişi sayısını artıracaktır. Bu amaçta yerel yöneticilerle ilişkilere ağırlık verilmesini sağlayıp, bu kişileri toplantılara davet ederek kendi konularında fikir alış verişinde bulunacağız. Yöreyi ilgilendiren ve ihtiyaç duyulan konularda paneller, seminerler ve toplantılar düzenleyeceğiz. Toplumumuzun, özellikle çağdaş eğitim ve sağlık konularında bilinçlendirilmesi, kulüplerimizin yerel çalışmalara yönelmesi ancak yöre insanının desteğini sağlamakla mümkündür” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *