ANASAYFA arrow right Güncel

Kutsi, yeni şarkısını Anneler Günü'nde Başkan Şahin'le ilk kez okudu

Kutsi, yeni şarkısını Anneler Günü'nde Başkan Şahin'le ilk kez okudu
YAYINLAMA: 09 Mayıs 2021 / 17.47
GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2021 / 18.44
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kuran Kutsi’yle Anneler Günü mini konser verdi. Sanatçının “Annem” adlı yeni parçasıyla duygu dolu anlar yaşandı.

Sözü ve müziği Kutsi’ye ait olan “Annem” isimli yeni eserine Anneler Günü dolayısıyla eşlik eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, parçada geçen anlam dolu sözleri okurken hem duygulandı hem de duygulandırdı. Botanik Bahçesi’nde yeşillikler içinde sade bir ortamda Kutsi ile bir araya gelen Başkan Şahin, Anneler Günü dolayısıyla çiçek dağıtımı ve şiir okuma etkinliğiyle başlattığı kutlama programını anneleri duru bir şekilde anlatan Kutsi’nin yeni bestesiyle sürdürdü. Mini konserin sonunda Gaziantep'te final yapan “Benim Adım Melek” dizisinin de aynı zamanda başrol oyuncusu olan Kutsi, Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen bu etkinliğin içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Anne şiirlerini hem okudu hem ağladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Anneler Günü'nü, edebiyat dünyasının önemli şairlerinin kaleme aldığı şiirleri okuyarak kutladı. Annelere özel klip hazırlayan Fatma Şahin, şiirleri okurken göz yaşlarına hakim olamadı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü dolayısıyla Necip Fazıl Kısakürek'in "Anneciğim", İbrahim Sadri'nin "Hoşçakal Anne", Yavuz Bülent Bakiler'in "Analar" ve Bestami Yazgan'ın "Anne Sen Melek misin" şiirlerini orkestra eşliğinde duygu dolu bir ortamda okudu. Hazırlanan klibi sosyal medya hesaplarından #AnnelerimizeŞiirler etiketi ile yayınlayan Şahin, video ile birlikte yaptığı yazılı paylaşımda ise, "Annemi kaybettiğimden beri her Anneler Günü özlemim katlanıyor” ifadelerine yer verdi.

Hazırlanan videonun sonunda ise videonun sonunda ise Fatma Şahin, izleyenlere annelerin ellerinden kendisi için de öpmelerini istedi.

"En güzel şiir anneler için kalema alınan şiirdir"

Botanik Bahçesi'nde Anneler Günü münasebetiyle sanata ve şiire yön veren isimlerin "anne" temalı eserlerini seslendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in klipte günün önemine binaen yaptığı açıklamada ise, "Bugün bizim, bugün annelerimizin günü. En güzel şiirdir; anneler için kaleme alınan şiir. Aşık Veysel'inden Can Yücel'ine, İbrahim Sadri'sinden Necip Fazıl'ına en güzel şiirdir anne şiiri. En güzel şarkıdır anne şarkısı" diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *