ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

KÜSGET’te işyeri bulunanların şehir içindeki dükkanlarının elektrikleri 1 Ekim’de kesilecek

KÜSGET’te işyeri bulunanların şehir içindeki dükkanlarının elektrikleri 1 Ekim’de kesilecek
YAYINLAMA: 25 Ekim 2022 / 19.47
GÜNCELLEME: 25 Ekim 2022 / 19.47
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının emirleri üzerine…

Kahraman Gazi elektrik dağıtım müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamadan öğrenildiğine göre KÜSGET’te işyeri bulunanların şehir içindeki dükkanlarının elektrikleri 1 Ekim’den itibaren kesilecek.

Uzun süreden beri KÜSGET’te işyeri olanların şehir içindeki atölyelerini kapatmaları için uyarılar yapılıyordu. Tüm uyarılara rağmen şehir içindeki iş yerlerini kapatmayarak çalışan ve KÜSGET’e taşınmayanlarla uğraşılıyor, olumlu sonuç alınamıyordu.

Küçük Sanayi Geliştirme Teşkilatının amacına uygun bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla duruma Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından el konuldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Kahraman Gazi elektrik dağıtım müdürlüğüne talimat verilerek KÜSGET’te işyeri bulunanlardan şehir içinde çalışmalarını devam ettirenlerin elektriklerinin kesilmesi emri verildi. Bakanlığın emri uyarınca 1 Ekim’den itibaren şehir içinde devam ettiren Küçük Sanayi Geliştirme Kooperatifi üyelerinin şehir içindeki işyerlerinin elektrikleri kesilecek.

Küçük Sanayi Geliştirme Kooperatifi üyeleri KÜSGET’teki yerlerine taşındıkları ve çalışmalara başladıkları taktirde, şehir içindeki dükkanlarından irtibat ve tanıtma bürosu olarak yararlanabilecekler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *