ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kurslar daha önce Mehmetçik İlkokulu’nda açılmıştı

Kurslar daha önce Mehmetçik İlkokulu’nda açılmıştı
YAYINLAMA: 31 Ağustos 2020 / 17.43
GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2020 / 17.43
Kurtuluş İlkokulu’nda bugün eğitim teknolojisi kursları açılıyor

Eğitim Araçları Merkezi Başkanlığı tarafından öğret menleri iş başında yetiştirmek amacıyla çeşitli eğitim kursları açılıyor. 15 gün önce Mehmetçik ilkokulunda açılan eğitim teknolojisi kursları başarılı bir şekilde sonuçlandı. Kursa katılan öğretmenler çalışmalarının çok başarılı olduğunu, yeni yeni şeyler öğren diklerini, eğitim ve öğretimde bundan sonra çok daha başarılı çalışmalar yapacaklarını söylediler.

Eğitim Araçları Merkezi Başkanlığı eğitim teknolojisine ilginin fazla olması üzerine bu kez de Kurtuluş ilkokulunda aynı kurslar açıyor. Bugün başlayacak olan kurslarda da film, film şeridi, diya ve fen dolaplarıyla öğretmenlere sınıflarda nasıl çalışacaklarını öğretecekler. Özellikle fen derslerinde yararlanılacak olan çeşitli deneyler gösterilecek. Öğretmenler öğrendikleri deneyleri sınıflarında öğrencileriyle birlikte yaparak, yaşayarak ve yaparak öğrenimin daha kolaylaşmasını sağlayacaklar.

Eğitim teknolojisi kurslarının çok yararlı olması ne deniyle talepler çoğaldı. Eğitim Araçları Merkezi Baş kanlığı hazırlayacağı programa göre diğer okullarda da aynı türde kurslar açmaya çalışacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *