ANASAYFA arrow right Teknoloji

Kursiyerlere yönelik eğitim seminerleri veriliyor

Kursiyerlere yönelik eğitim seminerleri veriliyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Şahinbey Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren sosyal tesislerde değişik kurslardan faydalanan kursiyerlere yönelik eğitim seminerleri veriliyor
Şahinbey Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren sosyal tesislerde değişik kurslardan faydalanan kursiyerlere yönelik eğitim seminerleri veriliyor.
Şahintepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren Şahintepe Sosyal Tesisi’nde 54 kursiyere ‘Okul Başarısında Aile Etkisi’ konulu eğitim semineri verildi. Kişisel Gelişim Uzmanı Şakir Kanat tarafından seminere katılan velilere, okul başarısızlığının nedenleri ve aileye düşen görevler, okul-öğrenci- aile işbirliğinin önemi hakkında bilgiler verildi.
Şahintepe Sosyal Tesisi’nde düzenlenen seminere katılan Feray Koyuncu, “Seminere katıldıktan sonra ne adar çok eksikliğimin olduğunu gördüm. Liseye giden oğlum okulu bıraktı. Şimdi anlıyorum ki bunun sebebi bizmişiz. Burada şunu çok iyi anladım. Aile çocuğun okul başarısında da etkin bir rol oynamaktadır. Ailenin gösterdiği yetersiz ilgi ve alaka çocuğun okul başarısında olumsuz bir etki yaparken, ailenin gösterdiği aşırı ilgide çocuğun okul başarısının düşmesine sebep olabiliyormuş” dedi.
Oğlunun okulu bırakıp, işe başladığını ve kendisinin bunun yüzüne hasta olduğunu söyleyen Fehime Tiryaki, “Oğlumuz okurken, oku oku diye üzerine çok düştük. Oda bundan etkilenip okulu bıraktı. Şimdi işe başladı. Okumadığı için çok üzüldüm. Hastalandım. Bu seminerde şunu gördüm. Anne babalar çocuklarıyla doğru bir şekilde ilgilenirse, çocuklarında başarılı olacağına inanıyorum. Bizlere böyle bir imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *