ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kurbanlık dişi koyunun kilosu 300, erkek koyunun kilosu 400 TL

Kurbanlık dişi koyunun kilosu 300, erkek koyunun kilosu 400 TL
YAYINLAMA: 20 Ekim 2022 / 15.39
GÜNCELLEME: 20 Ekim 2022 / 15.39
Odun kömürünün tonu 75 bin TL

Huzur içinde bir bayram geçirmemiz için bütün önlemler alındı. Kurban Bayramı’nın yaklaşması dolayısıyla kurbanlık koyunlar ateş pahasına satılıyor. Kurbanlık dişi koyunun kilosu 290-300 TL’den, erkek kurbanlık koyunun kilosu ise 400-450 TL arasında satılıyor. Geçen yıl 12-15 bin TL’ye alınan kurbanlıklar bu yıl 20 bin TL’ye güçlükle temin ediliyor.

Kebap yapılması için ateş yakmakta kullanılan odun kömürünün fiyatı da dehşet verici. Bir ton kömür 75 bin TL’ye satılıyor.

Kurban bayramı dolayısıyla vatandaşın huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesini sağlamak, esnafın vatandaşı kazıklamasını önlemek için önlemler alındı. Kurban bayramı süresince tüm belediye görevlileri iş başında bulunacak. Vatandaşın yapacağı şikayetleri anında değerlendirerek gerekli yasal işlemin yapılmasına çalışılacak. Elektrik kesintileri, su arızaları meydana gelmesi halinde anında müdahale ederek arızanın giderilmesi için hazır ekipler bulundurulacak.

Halkın huzur ve güven ortamı içinde bir kurban bayramı geçirmesi amacıyla tüm güvenlik görevlileri çalışacak. Vatandaş rahatlıkla bayram geçirirken güvenlik görevlileri nöbette olacak.

Bayram dolayısıyla yoğunlaşacak trafik akımında kazaların önlenmesi için ekipler devamlı kontrollerde bulunacak, sürücüleri uyaracak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *