ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kule bu yıl bitirilecek, su ve elektrik işleri tamamlanacak

Kule bu yıl bitirilecek, su ve elektrik işleri tamamlanacak
YAYINLAMA: 21 Ağustos 2020 / 17.11
GÜNCELLEME: 21 Ağustos 2020 / 17.11
Dülük Ormanına yangın kulesi yaptırılıyor 

İl yetkilileri tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre bu yıl Dülük Milli Orman alanımızın yangınlara karşı korunması amacıyla bir yangın kulesi yaptırılıyor. Yangın kulesi, Dülük Milli Parkının su soru nu ve elektrik problemleri birlikte çözümlenecek ve mali yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Daha önce verdiğimiz haberlerde bildirdiğimiz gibi Dülük Milli Park alanının halkın en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için düzenlemelere girişilmiş, 10 bin tonluk bir su deposunun yaptırılmasına başlanmıştı. Dülük Milli parkının düzene sokulması için de 10 milyon lira gönderilmişti. Gönderilen bu parayla su deposu yapılmaya başlandı. Deponun kaba inşaatı bitti. Artan parayla da Dülük Milli parkının yolları yapılıyor. Vatandaşın oturması, yemeğini yapması için piknik masaları, ocakları yaptırıldı.

Dülük Milli Parkının elektrik ve su sorunlarıyla diğer hizmet alanlarının mart ayına kadar tamamlanması için yoğun bir çaba harcanıyor. Dülük ve çevresindeki orman alanını yangına karşı korumak amacıyla yaptırılan yangın kulesi 450 bin liraya çıkacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *