ANASAYFA arrow right Ekonomi

Küçük esnafa destek verilmezse kepenk kapatanların sayısı artacak

Küçük esnafa destek verilmezse kepenk kapatanların sayısı artacak
YAYINLAMA: 17 Mayıs 2021 / 20.59
GÜNCELLEME: 17 Mayıs 2021 / 21.08
Güç Birliği Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Eyyup Can Palta, 17 günlük tam kapanmada küçük esnafın büyük yara aldığını vurguladı.

Palta, “Esnaf, dükkânlarının kepenklerini 17 gün boyunca hiç açmadı, buna karşın elektrik, su, kira, vergi ve diğer giderlerin ödemelerinde herhangi bir erteleme söz konusu olmadı, hepsi çalıştı. Bu zorlu süreçte ülkenin orta direği ve bel kemiği olan küçük esnaf yalnız bırakılmamalı, gerekli destekler bir an önce verilmelidir. Yani acilen bir can suyuna ve hibe desteğine ihtiyaçları var. Eğer destek verilmezse Türkiye’de orta direk diye bir kesim kalmayacak, kepenk kapatanların sayısı yükselecek” uyarısında bulundu.

Palta, “Parti olarak çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Gaziantep teşkilatı ile birlikte kentte girilmedik mahalle, sokak, sıkılmadık el bırakmıyoruz, bırakmayacağız. Artık insanların bir umuda ihtiyacı var, o umut da Güç Birliği Partisi’dir ve partimizin kapısı tüm Gaziantep halkına açık” dedi.

Palta, “Partimiz, kurulduğu günden beri yaptığı açıklamalarla, çalışmalarla Türk siyasetine yön vermiş, yeni bir soluk getirmiş, halkın hem gönlünde hem de kalbinde yer edinmiş büyük bir partidir. Her zaman söylediğimiz gibi bizim için önemli olan mevki, makam, para ve şöhret değil, vatana ve milletimize hizmet etmektir. Biz bu yola çıkarken, önce vatan dedik, önce bayrak dedik, önce toprak dedik, önce ülkemizin ve milletimizin menfaatleri dedik. Bu şiar ile de Genel Başkanımız Ali Karnap önderliğinde kutsal hak davamızda yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 “Bir yıl 365 gün ama biz 366 gün, hafta 7 gün biz 8 gün, bir gün 24 saat biz 25 saat çalışıyoruz” diyen Güç Birliği Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Eyyup Can Palta, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kısacası gece-gündüz, yağmur, çamur, kar-kış, sıcak demeden sürekli sahada vatandaşlarımızın arasındayız. Doğruları, yanlışları, sorunları, sıkıntıları, korkmadan, yılmadan söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Başka partiler gibi laf değil, icraat yapıyoruz. Eleştiriyoruz, ama çözüm önerilerini sunarak yapıyoruz. Tüm siyasi partilerin artık şunu anlaması lazım; siyaset arenasında Güç Birliği Partisi ’de var.”

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Eyyup Can Palta, Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri M. Murat Poyraz, Osman Durna, Abdullah Palta, Mustafa Yıldız, Abdullah Aykurt ve Abdullah Erdil ile birlikte sahada çalışmalarına devam ettiklerini, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *