ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Koyuncugil, Pazar günü Ankara’ya hareket ediyor.

Koyuncugil, Pazar günü Ankara’ya hareket ediyor.
YAYINLAMA: 02 Ocak 2023 / 11.20
GÜNCELLEME: 02 Ocak 2023 / 11.20
Halkçı Parti milletvekili Süleyman Koyuncugil: “Tüm Gaziantep milletvekilleri, siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun Gaziantep dertlerini el ele vererek halletmek için bize düşen görevi seve seve yapmak isteriz.”

Gaziantep Halkçı Parti milletvekili Süleyman Koyuncugil gazetemizi ziyaret ederek çeşitli Gaziantep’in sorunlarıyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Ankara’ya Pazar günü gideceğini bildiren Koyuncugil şunları söyledi:

“Şimdiye kadar Gaziantep’ten seçilmiş bulunan milletvekilleri ayrı ayrı hareket ederek Gaziantep’in sorunlarına eğilemediler. Birlikten kuvvet doğar. Bizden öncekiler ise sanki aralarında kan davası varmış gibi birbirlerine selam dahi vermiyorlardı.

Anavatan Partisi Gaziantep milletvekili ve Anavatan genel sekreteri sayın Mustafa Taşar’ın partimiz ziyaretlerinde vurguladığı gibi, milletvekilleri olarak birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Siyasi görüşlerimiz ayrı dahi olsa, Gaziantep’in sorunlarının çözümlenmesinde beraber hareket edeceğiz.

Tüm Gaziantepli hemşerilerime teşekkür eder, şimdilik hoşça kalın derim. Evimi Ankara’ya götürmeyeceğim. Sık sık Gaziantep’e gelerek hemşerilerimle çeşitli sorunlarda görüşme fırsatını bulacağım.” dedi. 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *