ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerini halka götürmek sağlık personelinin görevidir”

“Koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerini halka götürmek sağlık personelinin görevidir”
YAYINLAMA: 13 Ekim 2020 / 15.05
GÜNCELLEME: 13 Ekim 2020 / 15.05

Devlet Hastanesini Geliştirme ve Yaşatma Derneğinin genel kurul toplantısı dün saat 14.30’da hastane toplantı salonunda yapıldı. Baştabip Güngör Ceydeli başkanlığında yapılan toplantıya Danışma Meclisi Gaziantep üyesi Dr. Mehmet Akdemir, Sağlık Müdür Vekili Ziya Mazlum, derneğin eski başkanı Dr. Mehmet Kutlar, hastanede görevli doktor ve sağlık personeli ile diğer üyeler katıldı.

Açış konuşmasını yapan Dr. Mehmet Kutlar bu derneğin görevinin çok önemli olduğunu, laf olsun diye kurulan derneklere benzemediğini ifade etti. Baştabip Güngör Ceydeli de Danışma Meclisi üyesi Dr. Akdemir’in aralarında bulunmasından memnunluk duyduğunu, sağlık işlerinin daha iyi yürütülmesinde kendilerine Bakanlık nezdinde yardımcı olacağını söyledi.

Dr. Mehmet Akdemir ise: “Gaziantep sağlığına büyük hizmetleri geçeceğine inandığım bu derneğin kuruluşunda emeği geçen Dr. Mehmet Kutlar'a teşekkür ederim. Koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerinin halka daha iyi götürülmesinde sağlık personelinin canla, başla çalışması görevidir. Sağlık hizmetleri genel bütçeye konulan bütçenin 2.74’ü ile ölçülemez. Bu derneğin başarıyla sağlık hizmetlerini daha iyi yapacağına inanıyor, görev alanlara başarı diliyorum” dedi.

Daha sonra yapılan seçimlerde dernek başkanlığına Baştabip Dr. Güngör Ceydeli, üyeliklere de Dr. Tuna Uzalp, başhemşire Hatice özkargın, hastane müdürü Bünyamin Gönen ve memur Zeynel Özdemir seçildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *