ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Konak ve Kavaklık mahalleleri iki gün susuz kaldı

Konak ve Kavaklık mahalleleri iki gün susuz kaldı
YAYINLAMA: 24 Şubat 2021 / 13.30
GÜNCELLEME: 24 Şubat 2021 / 13.30

Önceki gün Ordu Caddesi’ndeki ana su borularından birisinin patlaması üzerine Kavaklık ve Konak mahalleleri iki gün susuz kaldı. Mahalle halkının gazetemize ilettiğine göre iki gündür bu mahallelerde bir damla su yok. Su işletmesi ilgililerinden sebebini sorduklarında da doyurucu cevap alamadıklarını söylediler.

Konuyla ilgili olarak ilk defa, su işletmesi yetkililerine sorduk. Olayı doğruladılar. Ne zaman arızanın giderilerek mahallelere su verileceğini sorduğumuzda da bilmediklerini söylediler.

Daha sonra konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ'un bilgilerine başvurduk. Başkan Ertuğ: “İşte görüyorsunuz. Su arızasını giderecek, yeni su borusunu yerine koyacak sorumlu, sizlere arızanın ne zaman giderileceğini bilmediğini söylüyor. Her ekibin başına bir Belediye Başkanı dikemeyiz, sorunla ilgilenip, gidereceğim.” dedi.

Bilindiği gibi daha önceleri çok daha büyük Kartal kaya su tesisinde meydana gelen boru patlaması, başlarında Başkan Ertuğ'un beklemesi sonucu 1 saat gibi kısa bir süre içinde giderilmişti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *