ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kömür dağıtımı da haksızlık mı yapılıyor?

Kömür dağıtımı da haksızlık mı yapılıyor?
YAYINLAMA: 24 Ekim 2021 / 16.54
GÜNCELLEME: 24 Ekim 2021 / 16.54
Hoşgör Mahallesi'nden bir kadın 5 aydır kömür alamadığını söylüyor.

Hoşgör Mahallesi'nde oturan yaşlı bir kadın, 5 ay önce 2 ton kömür almak için para yatırdığını şimdiye kadar kömür almadığını söyledi. Ekim ayında yatırılan kömür parasının karşılığını 5 ay içinde alınmaması, kömür dağıtımının da haksızlık yapıldığı görüşünü kuvvetlendiriyor.

Hoşgör Mahallesi'nden 50 yaşlarında Zeynep Taş, belediyeden 2 ton kömürü almak için başvurarak bedelini belediyeye adına bankaya yatırdığınız söylemektedir. Aradan 5 ay gibi çok uzun bir sürenin geçmesine rağmen, kömürünü alamayan Zeynep Taş, her ay bir kaç kere sırasının gelip gelmediğini sormaya gittiği halde, müspet bir cevap alamadığını bildirdi. Bir aydır da elindeki kömür kağıdının alındığını ve her gün kömür almak için dağıtım yerine gittiğini ifade eden Taş, “Her gün sabahleyin erkenden kömürümü almak için dağıtım yerine gidiyorum. Sabahları soğuk olduğundan sık sık hastalanarak yatağa düşüyorum. Kömürünün daha ne zaman verileceğini de bilmiyorum kış bitmek üzere, bütün soğuk sırtımdan geçti” dedi.

İlgililerin Konya’dan getirilen kömür dağıtımın da bir haksızlık yapılıp yapılmadığını incelemesi ve kömür alma sırası gelenlere zaman kaybedilmeden verilmesi isteniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *