ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kömür alma sırasının bir ay sonraya verilmesinden yakınılıyor

Kömür alma sırasının bir ay sonraya verilmesinden yakınılıyor
YAYINLAMA: 09 Temmuz 2021 / 13.21
GÜNCELLEME: 09 Temmuz 2021 / 13.21
Vatandaş kömür tevzi kağıdı almakta güçlük çekiyor

Gazetemize telefon eden vatandaşlar belediye kömür tevzi kağıdı almak için günlerce beklediklerini, her gün sabahleyin 150-200 kişiye tevzi kağıdı verildikten sonra çalışmadığını bildirerek, daha çok vatandaşa kömür alma belgesinin verilmesini istiyorlar.

Kömür almak için belediye depolarına gidildiğinde de müracaattan en az bir ay sonra kömür verilmeye başlandığı bindirilerek, bunun da çabuklaştırılması isteniyor.

Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz ilgililer, her gün 240 kişiye kömür ve odun verildiğini, kömür alım sırasının uzamasının başlıca nedeninin tartmada karşılaşılan güçlük olduğunu bildirilmiştir. Tevziden kömür ve oldun verilmesi için dağıtılmakta olan belgelerin de bu nedenle fazla verilmediğini söylüyorlar.

Yaz aylarında kömür ve odunun alınması için yapılan yayınlara aldırış etmeyen vatandaşların, soğuklar bastırınca akın ettiği ve bu yüzden sıkışıklığın doğduğu ifade edildi. İlgililer odun ve kömür sıkıntısının bulunmadığını, her gün otuz kamyon 300-350 ton kömürün muntazam geldiğini bildirdiler.

Belediye yetkililerinin vatandaşı soğukta bırakmamak için daha yoğun bir çalışmaya girmesi ve süratli tartı ve teslim işinin yapılması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *