ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Koltuk sevdası siyasileri çizgisinden uzaklaştırdı

Koltuk sevdası siyasileri çizgisinden uzaklaştırdı
YAYINLAMA: 05 Mart 2021 / 20.02
GÜNCELLEME: 05 Mart 2021 / 20.02

ÖDP İl Başkanı Mehmet Küçükarslan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Türkiye’nin önünde sürekli engel oluşturduğunu belirterek, “MHP kamuoyunun karşısına çıkıp, altına imza attığı her şeyi inkar ediyor. Hükümet ortakları koltuk hırsı uğruna ülke yönetimini hasta bir başbakana teslim ediyor” dedi.

  1. Hükümetin üç yıldan bu yana üç siyasi parti tarafından yönetildiğini ifade eden Küçükarslan, “İktidar ortakları IMF’nin istediği her-şeyin altına imza atarak istenilen kanunları çıkarıyor. AB’ye girilme şartları arasında bulunan idam yasası ve ana dilde yayın kararında ve hükümetin yaptığı tüm icraatlarının altında MHP imzası var. MHP bundan üç yıl önce Apo’nun idam edileceği politikasıyla oy almış ve meclise girmiştir. Bu oyların çoğu da tepki oylarıdır. Ancak şu anda AB’ye girmek için idamın kaldırılması gerekiyor. MHP de kendisine oy veren insanlara verdiği sözü yerine getirememenin ezikliğini yaşıyor” dedi

Küçükarslan sözlerine şöyle devam etti: “Tarihinin en kötü üç yılını yaşayan Türk halkı seçim istiyor. Bu durumun bilincinde olan iktidar milletvekilleri, seçimden kaçarak ülkeyi hasta bir başbakana teslim ederek vatandaşını ne { kadar çok düşündüğünü gösterdi. Milletvekilleri koltuğumda oturayım, paramı takır takır alayım da vatandaş ne olursa olsun düşüncesinde. Koltuklarını o kadar çok sevmişler ki, siyasi çizgilerine ters işlerin altına imza atıyorlar.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *