ANASAYFA arrow right Güncel

Kısıtlamaya ilçelerde de büyük oranda uyuldu

Kısıtlamaya ilçelerde de büyük oranda uyuldu
YAYINLAMA: 22 Kasım 2020 / 17.44
GÜNCELLEME: 22 Kasım 2020 / 17.44
Araban ilçesinde, vatandaşlar yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında hayata geçirilen yeni tedbirlerin ikinci günündü kısıtlamalara uydu.

Araban'da Kovid-19 koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında hafta sonu için uygulanan kısıtlamanın ikinci gününde de vatandaşlar, kararlara uydu. Cuma günüş akşam 20.00'de başlayan yasaklar öncesinde alış veriş ve ihtiyaçlarını gideren ilçe halkı, kısıtlamanın başlamasının ardından ise iş yerlerinin kepenklerine kilit vurarak, evlerine çekildi. Akşam 20:00 ve sabah saat 10:00 arası cadde ve sokaklar tamamen boşalırken, polis ve zabıta ekipleri ise yasaklara uymaanları ikaz etmek için devriye attı

Vakaların artması sebebiyle tüm Türkiye'de hafta sonları 20.00-10.00 saatleri arasında yapılan sokağa çıkma kısıtlamasına  İslahiye ilçesinde de büyük oranda uyuldu.

Vakaların artması sebebi ile yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında saat 10.00‘da bitecek olan kısıtlamaya İslahiye ilçesinde büyük oranda uyuldu. Dün akşam saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlamasıyla cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu. Kısıtlamanın başlamasıyla polis ekipleri, kentin cadde ve sokaklarında denetimlerini sürdürdü. Vatandaşların kısıtlamaya uymasıyla kentin cadde, sokak ve meydanları sessizliğe büründü. Kısıtlamanın saat 10.00'a kadar süreceği belirtildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *