ANASAYFA arrow right Güncel

Kısıtlamalar ile ilgili karar pazartesi alınacak

Kısıtlamalar ile ilgili karar pazartesi alınacak
YAYINLAMA: 26 Şubat 2021 / 19.22
GÜNCELLEME: 26 Şubat 2021 / 19.22
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin Kabine toplantısı sonrasını işaret etti.

Cuma namazı sonrası konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın gündeminde Kanal İstanbul ve kısıtlamalar vardı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Uzmanların ve İstanbul halkının itirazlarına rağmen Kanal İstanbul Projesi'ndeki ısrarını yineleyen Erdoğan, "Şu anda başta Çevre Şehircilik ve Ulaştırma Bakanlığı olsun her türlü adım atmış bulunuyoruz. Bundan ne ana muhalefet ne İBB Başkanı anlar" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Şu anda başta Çevre Şehircilik ve Ulaştırma Bakanlığı olsun her türlü adım atmış bulunuyoruz. Bundan ne ana muhalefet ne İBB Başkanı anlar. Biz ülkemizde hizmet etmek istiyoruz. Boğazın ne tür tehdit altında olduğunu benim İstanbul'da yaşayan halkım gayet iyi biliyor. Ana muhalefet yaptırmayız, istemezük, yahu siz neyi istiyorsunuz ki? Bir sel felaketi oldu İzmir ne hale geldi görüyorsunuz? İstanbul ne hale geldi görüyorsunuz? Tedbirleri var mı yok! İstanbul'da benim belediyeyi devraldığım dönem gibi çöp dağları yükselmeye başladı. Sen belediye başkanı değil misin? İstanbul eskiye mi dönecek! Bu benim çılgın proje diye tanımladığım bir projedir. Yeni bir proje değildir. Dünya bu projeyi hayranlıkla izleyecek. Diğer projelerimizi izlediği gibi. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yerlere bunların hayalleri bile ulaşamaz."

Pandemi kısıtlamalarına ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, "Bizim bir Bilim Kurulumuz var. Çalışmaları pazartesi günü Kabine'ye gelecek, orada müzakeresini yapacağız. Mutasyonun hangi ilimizde, ne konumda olduğunu Sağlık Bakanımız bizlere sunacak" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *