ANASAYFA arrow right Spor

Kırıkkale’de düzenlenen Avrupa kulüpler hokey şampiyonası sona ermiştir

Kırıkkale’de düzenlenen Avrupa kulüpler hokey şampiyonası sona ermiştir
YAYINLAMA: 10 Haziran 2022 / 22.30
GÜNCELLEME: 10 Haziran 2022 / 22.30
Nizip Zeugma hokeyi takımının ev sahipliğini üstlendiği şampiyonaya beş ülkeden altı takım katılmıştır.

Zeugma hokey ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek namağlup bir şekilde müsabakaları şampiyon olarak tamamlamıştır. Bu sonuçla birlikte gelecek yılda da ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek olan Zeugma hokeyi takımı adeta ilçemizin Avrupa’ya uzanan eli olmuştur.

Nizip Zeugma hokeyi takımı Baş antrenörü Mahmut Yunus Cengiz, ev sahibini yaptığımız Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda en iyi şekilde hazırlanarak şampiyon olmayı hak ettik. Gelecek yılda da Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık ve ev sahipliği yapmak için Avrupa Hokey Federasyonu‘na başvuru yapmak istiyoruz.

Cengiz, Zeugma hokeyi takımların çoğunluğunun ilçemizin sporcularından oluştuğunu hedeflerinin alt yapılarından Çıkardıkları sporcularla başarı yakalamak olduğunu ve asla ama senin spor ile gençlerin hayatına yön vermek istediklerini söyledi.

Gençlerle ilçemizi ve gazi şehrimize en iyi şekilde temsil etmek yeni şampiyona karla takımımıza hep bir adım ileri taşımak kulübümüzün en önemli amaçları arasında yer almaktadır. Bu yolda gereken desteğin sağlanması halinde de amaçlarımızı gerçekleştirmek için hiçbir engel göremiyorum diyerek konuşmasını tamamlayan Cengiz’e ve kulübüne çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *