ANASAYFA arrow right Yaşam

Kimse ekmeğimizle oynamaya kalkmasın

Kimse ekmeğimizle oynamaya kalkmasın
YAYINLAMA: 20 Aralık 2020 / 19.07
GÜNCELLEME: 20 Aralık 2020 / 19.11
İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Antalya Adana, Bursa ve Gaziantep Milli Piyango Odaları ortak açıklama yaptı

Açıklamayı yapan Gaziantep Milli Piyangocular Odası Başkanı Sabri Yıldırım, “Asılsız haberlerle gereksiz gündem yaratıp, en çok satış yaptığımız bu dönemde kimse ekmeğimizle oynamaya kalkmasın” uyarısı yaptı.

Çalışmalarımız çözüm odaklı devam ediyor

Yıldırım, “Şisal Şans 1 Ağustos 2020 itibariyle resmi operasyona başladı. Operasyondan önceki dönemde de Şisal Şans ile iletişimdeydik, kendilerine sektör ihtiyaçlarını içeren birçok tavsiyelerimizi paylaştık. Bu konuda Şisal Şnas ile bayileri prim oranlarının yükseltilmesi ve sistemsel yaşanan sorunlar hakkındaki çalışmalarımız çözüm odaklı şekilde devam ediyor” dedi.

Desteklenmesi ve korunması gereken bir esnaf grubuyuz

Bayilerin 80 yıldır sokaklarda ve iş yerlerinde zor şartlar altında çalıştığını belirten Yıldırım, “COVİD-19 salgınının ve her geçiş dönemi sürecinde olabileceği gibi bu geçişin de sancılarının zorluklarını yaşamaktayız. Bizler kendi öz sermayesi ile çalışan küçük esnaflarız. Devletimize yük olmadan vergimizi ve sosyal güvenlik primlerini ödüyoruz, istihdam yaratıyoruz. Bizler bu anlamda desteklenmesi ve korunması gereken bir esnaf grubuyuz” açıklamasını yaptı.

30 bin aile asılsız haberler nedeniyle mağdur ediliyor

Başkan Yıldırım, “Hiçbir kanıta dayanmayan, niyeti anlaşılamayan milli piyango markasına zarar vermeyi amaçlayan haberlerin bayilerimizin kazançlarını eksi yönde etkileyebileceğinin altını çizerken, bu ekosistemden kazanç sağlayan 30 bin ailenin de bu asılsız haberlerden mağdur olabileceğini vurgulamak isteriz. Şisal Şansın yeni yapacağı yatırımlar ile üyelerimizin kazançlarının artacağına inanıyoruz. Bu anlamda kendi işine sahip olarak ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen tüm vatandaşlarımızın, odalarımızın aracılığıyla bayilik alabileceklerini duyurmak isteriz” ifadelerini kullandı. Hüseyin Karataş

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *