ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Kime oy vereceğiz diye yanıma gelmeyin”

“Kime oy vereceğiz diye yanıma gelmeyin”
YAYINLAMA: 22 Nisan 2021 / 16.32
GÜNCELLEME: 22 Nisan 2021 / 16.32
Anakent Belediye Başkanı Celal Doğan Avrupa Birincisi Güreşçi Salih Bakır’a ödül vermek ve Murat Şahin’in hazırladığı “Beden Eğitimi ve Spor’da Temel Kavramlar Sözlüğü” kitabını tanıtmak için düzenlediği basın toplantısında siyaset konuşmak istemediğini söyledi.

Ancak ısrarlı sorulara dayanamayarak, CHP’li delegelerin kime oy verelim diye kendisine gelmemesini istedi. Ancak CHP’de aday tespitinin ön seçimle yapılacağının da hatırlatılması ve ısrarlı somlar üzerine, “Şu anda hiçbir siyasi oluşumun yanında yer almıyorum. Hiçbir partinin içerisinde olmadığımı herkes biliyor. Tanıdığım bir tek delege dahi, rica ediyorum, ön seçimde kime oy vereyim diye yanıma gelmesin. Gelirlerse de kendilerine içinde bulunmadığım bir olay hakkında yorum ve yönlendirme yapmam yanıtı veririm. Bu etik olmaz. Onun için yüzlere varan delege arkadaşlarımdan hiç kimse bu hususta bana bir şey sormasın” diye konuştu.

Doğan, kendisiyle ilgili devam eden siyasi belirsizlik konusunda da çok rahat olduğunu belirterek, kamuoyunun bu yöndeki beklentileri için ‘sabır’ tavsiye etti. Celal Doğan, ‘Siyasette sabır çok şeyi çözer” diye ekledi. Kemal Derviş ile ilgili soruları yanıtlamadan kalkan Doğan, ‘Onu kendisine sorun” derken sıkıntılı olduğu gözlendi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *