ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kentler arasında ilişki geliştiriliyor

Kentler arasında ilişki geliştiriliyor
YAYINLAMA: 01 Aralık 2021 / 15.04
GÜNCELLEME: 01 Aralık 2021 / 15.04
Bölge illerinin vali ve belediye başkanları Gaziantep’te toplandı. Kentler arasında ekonomik, sosyal, kültürel ilişkilerin geliştirilmesi, tarihi, turistik, kültürel ve doğal değerlerini tanıtılması amacıyla başlatılan, komşu şehirler arası ziyaret kapsamında Gaziantep Sanayi hakkında bilgi verildi.

Kentler birbirini tanıyacak

Valiliği Lütfullah Bilgin’in daveti üzerine bölge vali ve belediye başkanları Gaziantep’e geldi.

22-23 Mart günleri, Adıyaman Valisi Halil İbrahim Daşöz, Hatay Valisi İsmet Gürbüz Civelek ve belediye başkanı İdris Şentürk, Kahramanmaraş Valisi İlhan Ataş, Kilis Valisi Tevfik Başakar ve Osmaniye Valisi İsa Küçük Gaziantep’e geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan ile Gaziantep Sanayi ve Ticaret Odaları başkanı ve yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette konuk valilere, Vali Bilgin kentin sanayi, ticaret, sosyal, kültürel, tarihi ve turistik yönleri hakkında bilgi verdi.

Başlatılan ziyaret kapsamında genel komşu vali ve belediye başkanlarının Gaziantep’i yakından tanıma imkanı bulduğu belirtilirken, ziyaretin faydalı geçti, karşılıklı ziyaretlerin sürdürülmesini yararlı olacağı bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *