ANASAYFA arrow right Güncel

Kentin sorunlarına çözüm bulalım

Kentin sorunlarına çözüm bulalım
YAYINLAMA: 23 Mayıs 2022 / 21.04
GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2022 / 22.05
G10 Gaziantep Birliği üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’yi ziyaret ederek, kent ve yerel medya ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Özkeçeci, G10’un, Gaziantep medyasında kalitenin yükselmesi için önemli bir birliktelik kararı aldığını belirterek, “Bu kararı aldığınız için hepinizi kutluyorum” dedi.

Gaziantep’te resmi ilan alma hakkına sahip 10 gazetenin kurduğu G10 Gaziantep Gazeteler Birliği, ziyaretlerini sürdürüyor. Birlik üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’yi ziyaret ederek, hem yerel medyanın sorunları, hem de kentle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Yapılan çalışmaları anlattılar

G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri, 5 ay önce kurulan birliğin çalışmaları hakkında Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’yi bilgilendirdiler. Bu süreçte, daha nitelikli bir yerel medya için önemli çalışmalar yaptıklarını altını çizen birlik üyeleri, “Biz, sorunlarımızın tespiti ve çözümü noktasında birliktelik kararı aldıktan sonra, yanımızda yer alarak manevi desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz. Bu bağlamda, Eyüp Özkeçeci’de, sürecin başından bu yana birliğimize hep destek oldu. Kendisine bu nedenle teşekkür ederiz” dediler.

Hepinizi kutluyorum

Ak Parti il Başkanı Eyüp Özkeçeci ise, G10 Gaziantep Gazeteler Birliği’nin kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özkeçeci, “Bu fikir ilk olarak kimden çıktıysa, öncelikle onu alkışlıyorum. Daha sonra da bu bağlamda birliktelik sağlayan hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Sizler, Gaziantep medyasında kaliteli bir yayıncılık için ellerinizi taşın altına koydunuz ve harekete geçtiniz. Bizler de, sizin bu ortak hareket kararınızın sonuna kadar arkasındayız. İnanıyorum ki, sizlerin başlattığı bu birliktelik ile birlikte, Gaziantep medyası çok daha iyi noktalara gelecektir” dedi.

Gaziantep medyasından beklentilerini de anlatan Özkeçeci, “Ak Parti olarak, kurulduğumuz günden bu yana hep yerel medyanın yanında olduk. Yerel medyanın ayakta kalması ve güçlenmesi için yapılması gereken neyse hep yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bizler ve sizler aynı görevi yapıyoruz. Sizlerin görevi bizim eksiklerimizi haber yapıp bizi bilgilendirmeniz. Gaziantep’te günlük olarak kentte ne var ne yok, doğru ve yanlışlar nelerdir, sizler aracılığıyla haberdar alıyoruz. Daha nitelikli ve kolay ulaşılabilir yerel medya olursa, bundan kazançlı çıkan Gaziantep olacaktır. Sorunların çözümü noktasında, medyaya da önemli görevler düşüyor. Kentimizin ve ülkemizin menfaatleri neyi gerektiyorsa, o bilinçte olalım” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *