ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kentin göbeğinde cinayet

Kentin göbeğinde cinayet
YAYINLAMA: 20 Ekim 2020 / 16.59
GÜNCELLEME: 20 Ekim 2020 / 16.59

Adliye yanında bulunan Balıklı Parkı’nda meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı. Saldırganlardan biri yakalanırken diğeri firar etti. Cinayetin kan davası yüzünden işlendiği bildirildi. Saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda Bilal Erol (24) ile Ayhan Çalışkan (15) yanlarına gelen Mehmet Yavuz ile ismi henüz belirlenmeyen iki kişinin silahlı saldırısma uğradı.

Ağır yaralanan Çalışkan ile Bilal bir süre yerde can çekişti. Ambulansın gecikmesi, polisin yaralıların başka bir araçla taşınmasına izin vermemesi yüzünden, Çalışkan olay yerinde yaşamını yitirdi. Daha sonra gelen ambulans ile Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bilal Erol ise yoğun bakıma alındı.

Sakçagözü Beldesi’nde oturan Ayhan Çalışkan’ın amcası Hüseyin Çalışkan, Beydilli Mevkii’nde pamuk yüzünden tartıştığı Ahmet Yavuz’u öldürdükten sonra cezaevine kondu. Hüseyin Çalışkan’ın dünkü duruşmasını izlemek için gelen yeğeni Ayhan Çalışkan ile akrabası Bilal Erol, Balıklı Parkı’nda otururken üç ay önce öldürülen Ahmet Yavuz’un oğlu Mehmet Yavuz'un (15) silahlı saldırısına uğradı. Yavuz, çevrede bulunan Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nde görevli polisler tarafından kısa bir kovalamaca sonunda yakalandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *