ANASAYFA arrow right Güncel

Kentimizin, iş dünyasının ve üyelerimizin ufkunu açmak için hazırız

YAYINLAMA: 23 Kasım 2022 / 21.45
GÜNCELLEME: 23 Kasım 2022 / 21.45
GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, ustalık dönemi projelerini G10’a anlattı:

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı olarak ilk döneminde başarılı işlere imza atan ve üyelerin büyük desteğiyle yeni dönemin startını veren Tuncay Yıldırım, başarısı çıtasının daha da yükseldiğini belirtiyor. Yıldırım, genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarının altını çizerek, “Önemli projelere imza atmak, kentimizin, iş dünyasının ve üyelerimizin ufkunu açmak için biz hazırız” dedi.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, G10 üyeleri ile buluşmasında, kent ekonomisi ve yeni dönem projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. GTO’da gerçekleşen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri, göreve yeniden seçilen Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. G10 üyeleri, geçen dönem olduğu gibi, yeni dönemde de GTO ile medya arasındaki iyi ilişkilerin ve karşılıklı işbirliklerinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, daha güçlü bir Türkiye ve Gaziantep için herkesin elele vererek çalışması gerektiğinin altını çizdi. Yıldırım ‘’Gaziantep Ticaret Odasında aday olup seçildiğimiz geçen dönemden bu yana hep çıtayı bir adım ileriye taşımaya, Gazi şehrimiz ve üyelerimiz için çalışmaya, gayret gösterdik. Seçildiğimiz 40. Dönemde yeni Yönetim Kurulumuz ve yeni Başkanlık Divanımızla birlikte daha çok çalışıp daha çok emek sarf edip hep birlikte şehrimize, üyelerimize ve ilelebet al bayrağın dalgalanacağı Türkiye Cumhuriyetine hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız’ dedi.

Gaziantep Ticaret Odası’nın bölgenin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu kaydeden Yıldırım, ‘’Bununla birlikte hem ekonomik, hem kültürel, hem de sosyal alanda bu şehrin mihenk taşlarından bir tanesidir. Bugüne kadar hep doğru bildiklerimizi doğru şekilde yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da aldığımız bayrağı burçlara, göklere bir adım daha yukarıya koymak üzere el birliğiyle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

2023 yılında küresel ekonomileri daha kötü bir tablonun beklediğini kaydeden Yıldırım, ‘’ Bizler de elimizden geldiğince bu tabloya hazır olmaya çalışacağız. Üyelerimizin yanında durmaya devam edecek, bu zorlu koşullardan en hafif hasarla çıkmalarına katkı sağlayacağız. Krizleri, zorlukları fırsata dönüştürebilmek için projeler üretecek, tüm faaliyetlerimize bu yönde şekil vereceğiz. Finansmana erişim gibi pek çok sıkıntılı konuda çözüm arayışlarımıza devam edeceğiz. Umut ediyorum ki 2023 yılını birlik ve beraberlik içerisinde göğüsleyerek, zorlukların da üstesinden geleceğiz’’ diye konuştu.

Yeni dönemde Meslek Komite Üyelerinin genç ve dinamik üyelerden  oluştuğuna dikkat çeken Yıldım, şunları söyledi: “Bu gençliği kullanmalıyız. Büyüklerimizin tecrübeleri ile Odamızın bilgi birikimi ile kurumsal hafızası ile bu gençliği birleştirmeliyiz. Bir şeyin altını çok net çizmek istiyorum. Komitelerimiz çalıştıkça, komitelerimiz sektörlerindeki gelişmeler ile ilgili bizi besledikçe biz çok daha güçlüyüz. Daha doğru aksiyonlar alırız. Çünkü komiteler; bizim sahadaki gözümüz, kulağımız. Sektörel sorunlar noktasında bizim tetik noktamız komiteler Unutmayın ki, Gaziantep ticari hayatının temsilcisi olan Gaziantep Ticaret Odasının aktifliği ve gücü komitelerin aktifliği ile doğru orantılıdır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *