ANASAYFA arrow right Güncel

Kentimiz artık güvenli bir şehir olmaktan çıktı

YAYINLAMA: 31 Ocak 2023 / 20.43
GÜNCELLEME: 31 Ocak 2023 / 20.43
Divan Başkanlığını Erman Ebcem, divan üyeliğini ise Cuma Toprak ile Fahri Günal’ın yaptığı Zafer Partisi Şehitkamil İlçe Kongresi, İl Başkanı Mehmet Pamuk’un yanı sıra partililerin katılımı ile yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Ziraat Mühendisi Gökhan Keskinsoy, ilçe başkanı seçildi.

İnsanların evine ekmek götürmekte zorlandığını ifade eden Keskinsoy, “şehrimizde hayat şartları zorlaşıyor, hayat pahalılaşıyor. Vatandaş markete girip alışveriş yapmaya korkuyor. Aldığın bir ürünü birkaç gün sonra aynı fiyata alamıyorsun. Çarşı-pazar yangın yeri. En düşük kiralar 4-5 bin liradan başlıyor. Dışarı çıktığında can güvenliğin yok. Sokaklar ve caddeler güvenli değil. Hırsızlık, gasp ve asayiş gibi adil suç vakalarında bir artış olduğunu gözlemliyoruz. Şehrin her yerinde silahlı çatışmalar yaşanıyor. Bunu söylemesi zor ama gerçekten kentimiz artık güvenli bir şehir olmaktan çıktı” tespitini yaptı. 

15 yıl içerisinde sığınmacı ve yabancı nüfusu Antep nüfusunu geçecek

Türkiye’nin yanı sıra Gaziantep’in de sessiz istila ile karşı karşıya olduğunu söyleyen Keskinsoy, şu ana kadar Suriyelilere harcanan paranın 144 milyar doları aştığının altını çizdi. “Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre şehrimizde 459 bin 751 Suriyeli yaşıyor. Yani kent nüfusunun yüzde 18’ini Suriyeliler oluşturuyor. Nüfus artışları tabi nüfus artışından 5 kat daha hızlı olduğunu düşünürsek, 15 yıl içerisinde Gaziantep nüfusunun üzerinde, sığınmacı, Suriyeli ve yabancılar olacak” uyarısında bulundu. 

Her alanda çözümlerimiz hazır

Zafer Partisi’nin iktidarı için durmadan çalışacaklarını söyleyen Keskinsoy, “Halkımızın partimize olan teveccühü ve ilgili artıyor. Dolayısıyla bu da bizi sevindiriyor. Seçimlere az bir zaman kaldı. Bu süre zarfında Gaziantep’te adım atmadık sokak, mahalle, sıkmadık el, çalmadık kapı kalmayacak. Türkiye ve Gaziantep için güzel günler çok yakın. Vatandaşımızın derdini, sorunu ve sıkıntısını biliyoruz. Parti olarak bu sorunları ve sıkıntıları çözmeye talibiz. Çünkü Genel Başkanımız Ümit Özdağ liderliğinde çok güçlü bir kadromuz var. Her alanda çözümlerimiz hazır” dedi. 

Türkiye’de 1 tane Suriyeli veya sığınmacı kalmayacak

Keskinsoy, “Suriye, Afganistan, Pakistan, Bangladeş, Irak ve İran başta olmak üzere dünyanın değişik yerlerinden gelen resmi kayıtlara göre 8 milyonu aşkın nüfusa ulaşarak ülke nüfusunun yüzde 10’unu oluşturuyorlar. Ama gerçekte yüzde 15’i buluyor, Bu gerçekten çok tehlikeli bir durum. Diğer sığınmacılarla birlikte Suriyeliler de ülkelerine dönecek. Türkiye’de 1 tane Suriyeli veya sığınmacı kalmayacak” ifadelerini kullandı.  

 Mum gibi eriyip giden orta direği savunacağız

Sosyal adaletin modern bir devletin varlık sebeplerinden biri olduğunu ifade eden Keskinsoy, “Sosyal adalet bir ulusun özgürlüğünün çimentosudur. Asgari insanca çalışma koşullarının ısrarla temin edilmediği ve üretilenin hakça paylaşılmadığı ve servetin adilce dağıtılmadığı bir düzende sosyal adalet sadece süslü bir sloganlar ibaret kalır. Önce işçileri, çalışanları, elleri nasır tutmuş emekçileri, çiftçiyi, küçük esnafı ve her geçen gün mum gibi eriyip giden orta direği savunacağız” açıklamasında bulundu.

 Her alanda başarılara imza atılan bir Türkiye’yi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz

Zafer Partisi Şehitkamil İlçe Başkanı Gökhan Keskinsoy, konuşmasını şöyle tamamladı: “Sosyal devlet olma anlayışını Zafer Partisi iktidarında 85 milyon vatandaşımız hissedecek. Kimsenin ötekileştirilmediği, toplumların kutuplaştırılmadığı, zengininden fakirine kadar her insanın devletin tüm kademelerinden eşit şekilde faydalandığı, kimsenin kimseye üstün olmadığı, ekonomiden tarıma, sanayiden hizmete, sağlıktan dış politikaya, eğitimden spora kadar her alanda başarılara imza atılan bir Türkiye’yi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz.”

Zafer Partisi Şehitkamil İlçe Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; “Gökhan Keskinsoy, Fahri Günal, Selim Bozkurt, Merve Aydoğan, Talip Samet Aksoy, Halil Çelik, Mehmet Ali Seyhaneyıldız, Sümeyye Kama, Fatma Orhan, Hasan Kaya, İnci Taşdelen, Bilal Yılmaz, Celal Keskinsoy, Ayşegül Polat, İsmail Aşık, Hayriye Üzümcü, İrfan Arol, Hakan Gören, Cevdet Tümen ve Mehmet Özcan.” Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *