ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Kendi işini kendin kur”

“Kendi işini kendin kur”
YAYINLAMA: 10 Ağustos 2020 / 21.14
GÜNCELLEME: 10 Ağustos 2020 / 21.14
GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Ululararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Temsilciliği işbirliği ile “Kendi işini kur” kampanyası düzenleniyor.

ILO’nun finansal desteği ile düzenlenecek eğitim kampanyasının dün, Zeugma Eğitim Merkezi’nde başladığı ve 4 Aralık'ta sona ereceği bildirildi. Kendi İşini Kendin Kur eğitiminden, Çok Amaçlı Toplum Merkezleri ve Gençlik Projesi saha sorumları ile GAP İdaresi Bölge Müdürlüğü Sosyal Projeler ekibinin yararlanacağı, bu eğitime katılanların KİK eğitmeni olacakları açıklanırken, eğitim sonrası kendi işini kurmak isteyen potansiyel girişimci kadın ve gençler belirlenerek onlar için KİK eğitim programı düzenleneceği açıklandı.

ILO Türkiye Temsilcisi Gülay Aslan-tepe tarafından açılan KİK eğitim programının amacı ayakta kalabilecek küçük ölçekli işletmelerin yaratılmasına katkıda bulunmak olarak açıklanırken, programın, kendi işletmelerini kurmak isteyenlere yol göstereceği, eğitim programının devamının 5-12 Ocak tarihlerinde yapılacağı ifade edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *